Mikko Sillanpää
22.3.2018

International Public Relations Network -uutisia

IPRN-verkosto kasvaa vauhdikkaasti! IPRN-verkoston viestintätoimistoja on nyt 60 kaupungissa ympäri maailmaa. Itsenäisten viestintätoimistojen verkoston IPRN:n koko kasvoi neljäänkymmeneen jäsentoimistoon vuoden 2017 aikana ja vuosi 2018 lupaa myös laajenemista uusien jäsenhakemusten myötä.

Viime vuoden IPRN-kohokohtia oli verkoston vuosikokous Moskovassa. PR Partner –toimiston järjestämässä kokouksessa keskusteltiin viestinnän globaaleista trendeistä, alueellisista eroista viestinnän tekemisessä, sekä jaettiin ajatuksia parhaista käytännöistä. Lisäksi jaettiin verkoston palkinnot parhaista innovaatioista ja projekteista.

Vuonna 2018 verkoston vuosikokous järjestetään toukokuussa Pekingissä Blue Focus -toimiston organisoimana.

Uusia IPRN-toimistoja ovat:

IPRN on itsenäisten viestintätoimistojen globaali verkosto. Verkoston kautta viestintätyötä tehdään ketterästi paikallisten asiantuntijoiden kanssa. H&V on ollut verkoston suomalaisjäsenenä jo yli kymmenen vuoden ajan.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...