H&V blogi

Teillä on tieto, onko teillä myös sisältö?Osaako alan asiantuntija viestiä tietonsa myös asiakkaalle tai muulle kohderyhmälle?

Pelkkä osaaminen tai tieto ei riitä, yritystoiminnassa asia on myös saatava muiden tietoisuuteen. Usein haasteeksi muodostuu kuitenkin joko oman sisällöntuotannon käyntiin saaminen tai kriittinen tuloksen tarkastelu.


Haluatko 15 blogikirjoitusta yrityksellesi helposti?

Tarjoamassamme DigiEnsin Sisältötehdas -palvelussa ryhmäydytään yhteisesti sisällöntuotantoon. Kokenut digitaalisen sisällöntuotannon asiantuntijamme valmentaa tiimiäsi sisällöntuotannossa sekä harjoituttaa tekstin arviointia ja muokkausta. Koulutuksella madalletaan sisällöntuotannon kynnystä ja opetetaan arvioimaan tekstin laadukkuutta ja kiinnostavuutta.

Sisältötehtaan avulla oman yrityksenne asiantuntijoiden äänet saadaan kuuluviin ja esim. verkkosivuillenne saadaan osuvaa ja hyvää materiaalia.

Osana valmennusta jokainen osallistuja tuottaa 3 tekstiä, joita arvioidaan ja muokataan asiantuntijan avustuksella. Suosittelemme, että yhteen tehtaaseen osallistuu max. 5 henkilöä, jotta valmennusaikaa olisi riittävästi. Valmennuksen lopuksi yrityksellä on siten 15 valmista sisältöä julkaistavaksi.

Sisältötehtaassa hyödynnetään asiantuntijan opastuksella myös vertaisoppimista ja käydään tekstejä yhdessä läpi. Näin työntekijöilläsi on jatkossakin tiiminsä tuki sisällöntuotannossa.

Tarjoamme Sisältötehdas -valmennusta parhaillaan 2750 eurolla.
Tilaa meiltä valmennus ja anna asiantuntijoidesi loistaa!Harkonsalo&Vesa on uuden ajan viestintätoimisto. Yhdistämme oman, ansaitun ja ostetun median tehokkaaksi liiketoimintaa palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Seuraa ja käy tykkäämässä meistä Instagramissa, LinkedInissä ja Facebookissa.

Tietoja kirjoittajasta
Urte Kiaupa
Juniorikonsultti
045 – 747 7034
urte.kiaupa@harkonsalovesa.fi
Urte Kiaupa on digitaaliseen viestintään paneutunut monitaituri. Urten vahvuuksiin kuuluu kyky tarttua laajasti uusiin asioihin ja omaksua ne nopeasti. Erityisenä mielenkiinnon kohteena hänellä on hakukoneoptimointi.

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

 020 - 741 6940

Köydenpunojankatu 7 A 1, 00180 Helsinki

info@harkonsalovesa.fi

www.harkonsalovesa.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

Operaattori:

Y-tunnus:

003709970222

Maventa (003721291126)

0997022-2