H&V blogi

Ymmärtämällä median toimintaa saadaan yrityksen viestit läpiMiksi viestimme eivät mene mediassa läpi? Mitä ne toimittajat oikein haluavat, miksi ne kirjoittavat juttujaan? Täytyykö toimittajalle aina tarjota pitkä kostea lounas? Entä jos ne kirjoittavat jotain ihan muuta, mitä olen sanonut? Minulla on haastattelu tulossa, miten siihen voi valmistautua ennalta? Voiko meiltä haastatteluun tulla mukaan myös joku muu lisäkseni? Entä jos se toimittaja haluaa ottaa valokuvan?

Yllä esimerkkejä kysymyksistä, joita olemme kuulleet asiakkailtamme vuosien varrella. Yrityksen ylimmälle johdolle onkin usein paikallaan käydä läpi mediakoulutus, sillä sujuva yhteistyö median edustajien kanssa edellyttää ymmärrystä joukkotiedotusvälineiden tavoitteista, toimintatavoista ja merkityksestä.

Vastauksena edellä oleviin ja muihin kysymyksiin olemme luoneet H&V Maine Mediakoulutus -paketin, jossa käydään läpi median toimintatavat ja lähtökohdat, joiden varaan aito yhteistyö median edustajien kanssa rakentuu. Lisäksi valmennamme haastattelutilanteissa toimintaan.


Ylimmälle yritysjohdolle suosittelemme kattavampaa H&V Maine Mediakoulutus -palveluamme. H&V Maine Mediavalmennus on rajatumpi kokonaisuus mediakoulutuksestamme ja suosittelemme sitä erityisesti yrityksen johtaville asiantuntijoille, jotka toimivat median kanssa. H&V Maine Mediakoulutus on osa H&V Maine ja H&V Valmennus -palveluvalikoimaa.
Tietoja kirjoittajasta
Mikko Sillanpää
Toimitusjohtaja
050 - 331 5279
mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi
Mikko on kokenut viestintäkonsultti. Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikon motto on: "Viam aut inveniam aut faciam!"

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

 020 - 741 6940

Köydenpunojankatu 7 A 1, 00180 Helsinki

info@harkonsalovesa.fi

www.harkonsalovesa.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

Operaattori:

Y-tunnus:

003709970222

Maventa (003721291126)

0997022-2