H&V blogi

H&V Innovaatiosetelin palveluntarjoajaksiInnovaatioseteli on Business Finlandin (ex Tekes) 5000 euron arvoinen seteli, jota pk-yritys voi hakea yrityksensä liiketoiminnan kehittämisen avuksi. H&V on rekisteröitynyt Innovaatiosetelin palveluntarjoajaksi, joten asiakkaamme voi hakea Innovaatioseteliä palveluillemme.

Business Finlandin Innovaatioseteli on tarkoitettu innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen ostamiseen vakiintuneen liiketoiminnan pk-yrityksille. Innovaatiosetelin myöntämiselle on tietyt perusteet, jotka kannattaa tarkistaa Business Finlandin sivuilta ennen hakuprosessin käynnistämistä.

Miten Innovaatioseteli otetaan käyttöön?

  1. Varmista edellytyksesi Innovaatiosetelin hakemiseen Business Finlandilta.
  2. Ota yhteyttä H&V:aan.
  3. Laadimme yhdessä työsuunnitelman hakemuksen liitteeksi.
  4. Laadi hakemus. (Päätös tulee yleensä nopeasti, ja hakulomake on helppo täyttää!)

Lisää tietoa Innovaatiosetelistä: Business Finland

Harkonsalo&Vesa on uuden ajan viestintätoimisto. Yhdistämme oman, ansaitun ja ostetun median tehokkaaksi liiketoimintaa palvelevaksi kokonaisuudeksi. Myynnin, markkinoinnin ja viestinnän yhtenäisen johtamisen tueksi suosittelemme H&V Maine Maineluotain-tutkimusta, joka kertoo mainepositiosi ja miten erottaudutaan kilpailussa positiivisesti.
Tietoja kirjoittajasta
Mikko Sillanpää
Toimitusjohtaja
050 - 331 5279
mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi
Mikko on kokenut viestintäkonsultti. Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikon motto on: "Viam aut inveniam aut faciam!"

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

 020 - 741 6940

Köydenpunojankatu 7 A 1, 00180 Helsinki

info@harkonsalovesa.fi

www.harkonsalovesa.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

Operaattori:

Y-tunnus:

003709970222

Maventa (003721291126)

0997022-2