H&V blogi

H&V MyMedia haltuun -seminaari, puhujien esittelyMyynnin, viestinnän ja markkinoinnin yhdistyminen liiketoimintaa edistäväksi kokonaisuudeksi on tapahtumassa. Näiden kolmen erilaisen alan yhtenäisen johtamisen käytännöllinen viitekehys on ajatella kokonaisuutta asiakaspolun sekä oman, ansaitun ja ostetun median kautta.

Miten johdetaan uutta myynnin, viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuutta?

Järjestämme ti 17.4. aamiaisseminaarin, jossa huippuasiantuntijat puhuvat oman, ansaitun ja ostetun median yhtenäisestä hallinnasta ja johtamisesta liiketoiminnan näkökulmasta.

MyMedia haltuun -seminaarissamme annetaan käyttöösi uudet kompaktit yhdistetyn myynnin, viestinnän ja markkinoinnin johtamisen strategiset työvälineet, käytännön vinkit arkipäivän tekemiseen, sekä luodaan katsaus alan kuumimpiin trendeihin analytiikan, sosiaalisen median sekä natiivimainonnan saroilta.

  • Opit kuinka myyntiä, viestintää ja markkinointia johdetaan asiakaspolkuajattelun kautta.
  • Opit kuinka oman, ansaitun ja ostetun median prosessi toimii arkipäivän osana.
  • Saat vinkit sosiaalisen median kanavien jalostamiseen omasta mediasta ansaittua näkyvyyttä tuoviksi kanaviksi.
  • Saat vinkit ostetun ja ansaitun median yhdistämisestä natiivimainonnan avulla tämän hetken tehokkaimmaksi kokonaisuudeksi.
  • Saat tilaisuuden verkostoitua.

Tilaisuus on suunnattu liiketoimintapäättäjille ja myynnin, viestinnän sekä markkinoinnin johdolle.

Tilaisuuden puheenvuorot

Harkonsalo&Vesa on uuden ajan viestintätoimisto. Yhdistämme oman, ansaitun ja ostetun median tehokkaaksi liiketoimintaa palvelevaksi kokonaisuudeksi. H&V MyMedia -palvelu on yritysten myynnin, viestinnän ja markkinoinnin yhdistävä kokonaisuus. Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!
Tietoja kirjoittajasta
Mikko Sillanpää
Toimitusjohtaja
050 - 331 5279
mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi
Mikko on kokenut viestintäkonsultti. Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikon motto on: "Viam aut inveniam aut faciam!"

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

 020 - 741 6940

Köydenpunojankatu 7 A 1, 00180 Helsinki

info@harkonsalovesa.fi

www.harkonsalovesa.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

Operaattori:

Y-tunnus:

003709970222

Maventa (003721291126)

0997022-2