Etusivu

Uuden ajan viestintätoimisto 
Yhdistämme oman, ansaitun ja ostetun median luovasti ja kasvatamme asiakkaamme liiketoimintaa. Muotoilemme kirkkaan ydinviestin, luomme sille ilmiasun ja rakennamme näkyvyyden kohderyhmissäsi!

H&V Valmennus / Highway to SELL – liikkeenjohdon konsultointi


Yrittäjä tai yrityspäättäjä, haluatko selvittää, mitä kaikkia mahdollisuuksia yritykselläsi on kasvattaa tunnettuutta ja lisätä myyntiä? Meillä on tarjota sinulle todellinen kasvuun johtamisen konsepti. Highway to SELL – liikkeenjohdon konsultointi sopii erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka ovat matkalla muutokseen. 

Kokonaisuus sisältää konkreettisia työkaluja siihen, miten rakennetaan, hallitaan ja yhdistetään monikanavaisesti myynti, markkinointi, viestintä ja sisällön tuotanto – strategisella ja operatiivisella tasolla, luovuutta unohtamatta. Konsultoinnin tarjoavat yhteistyössä myynnin tuloksekkaaseen kehittämiseen erikoistunut Stromkru ja Suomen ensimmäinen oman, ostetun ja ansaitun median viestintätoimisto Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy.

Yhteinen mottomme on:
”Kasvu rakennetaan myymällä ja monikanavaisella oman, ostetun sekä ansaitun median suunnitelmallisella hallinnalla.”

Lataa tästä lisätietoja palvelusta ja asiantuntijoistamme!

Kysy meiltä lisää:

Mikko Sillanpää, Markkinointiviestinnän asiantuntija
mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi
+358 50 331 5279

Marko Alanko, Oman, ansaitun ja ostetun median asiantuntija
marko.alanko@harkonsalovesa.fi
+358 40 5122 688

Jussi Alamäki, Myyntivalmentaja
jussi@stromkru.com
+358 40 524 4491

H&V Valmennus Highway to SELL on palvelukokonaisuus myynnin, viestinnän ja markkinoinnin yhtenäiseen kehittämiseen. Kokenut myyntivalmentaja Jussi Alamäki vastaa myynnin ja myyntiprosessin hiomisesta tehokkaammaksi ja H&V:n asiantuntija vastaa viestinnän ja markkinoinnin prosessien sekä sisällön ja näkyvyyden uudistamisesta asiakkaamme liiketoimintatavoitteiden mukaiseksi.

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

 020 - 741 6940

Köydenpunojankatu 7 A 1, 00180 Helsinki

info@harkonsalovesa.fi

www.harkonsalovesa.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

Operaattori:

Y-tunnus:

003709970222

Maventa (003721291126)

0997022-2