Etusivu

Uuden ajan viestintätoimisto 
Yhdistämme oman, ansaitun ja ostetun median luovasti ja kasvatamme asiakkaamme liiketoimintaa. Muotoilemme kirkkaan ydinviestin, luomme sille ilmiasun ja rakennamme näkyvyyden kohderyhmissäsi!

H&V Luova asiantuntijakirjoittaminen valmennus


Asiantuntijoiden täytyy tuottaa yhä enemmän markkinointiviestinnän materiaaleja. Asiantuntijatyön yleistyessä tämä tarve tulee jatkossa vain kasvamaan. Asiantuntijatyöstä ei voi kuitenkaan tuottaa kunnollista materiaalia ilman asiaosaamista, jota ei ulkopuolisella kirjoittajalla ole. Toisaalta asiantuntijatekstien tulee olla laadultaan yhä korkeatasoisempia kirjallisina tuotoksina. Kömpelö kieli esimerkiksi blogikirjoituksessa vaikeuttaa asian viemistä eteenpäin.

Sujuvan tekstin tuottaminen vaatii muutakin kuin oikeakielisyyttä: tarvitaan ketteryyttä sanankäytössä, kykyä tiivistää sanottavansa vaikkapa twiitin mittaan sekä kykyä ilmaista monimutkaisia asioita kansantajuisesti. Nämä eivät ole pieniä haasteita, etenkin kun asiantuntijalla on usein riittävästi laskutettavaa asiakastyötäkin täyttämässä työpäivän tunteja.

Kaikki eivät voi olla kirjallisia mestareita, toisaalta liike-elämässä tätä ei vaaditakaan. Olennaista on osata tuottaa sujuvaa tekstiä, joka täyttää yleiset laatukriteerit. Asiantuntijakirjoittamisen työpajassa valmennamme ammattilaiset tuottamaan ammattilaistason tekstiä.

Työpajapäivän rakenne

Työpajan aikana avataan aluksi kirjallisen ilmaisun lukkoja ja harjoitellaan luovaa sanankäyttöä nopeiden harjoitusten avulla. Tämän jälkeen käydään läpi asiantuntijatekstin tuottamisen kipupisteitä ja yleisimpien tekstilajien vaatimuksia. Päivän päätteeksi edetään joko ennalta tuotetun tekstin muokkaamiseen tai uuden tekstisisällön tuottamiseen.

9.00 – 9.30 Alkusanat, työpajan tavoite ja työskentelytavat (Mikko Sillanpää)

9.30 – 10.30 Luovan sanankäytön harjoittelua (Jasmine Westerlund)

10.30 – 12.00 Oman tekstin muokkaus tai tuotanto (Mikko, Jasmine, Antti)

Osallistujamäärä: 4-10

Hinta per osallistuja: 250 eur (0,5 päivää)

Työpajan valmentajina toimivat

Mikko Sillanpää – viestinnän asiantuntija. Mikko on viestinnän ja kirjallisen ilmaisun moniottelija, joka hallitsee niin asiapitoisten whitepaper-artikkelien, jämäköiden lehdistötiedotteisen, vetävien asiantuntijablogien, näpäköiden nettitekstien kuin klikkauksia houkuttelevien twiittien tuottamisen. Mikko on erikoistunut korkean asiantuntemuksen yritysten markkinointiviestintään. 

Jasmine Westerlund – sanataitelija ja kirjallisuuden tohtori. Jasmine on kirjallisuuden ammattilainen, sanataideohjaaja sekä suvereeni luovan kirjallisen ilmaisun kehittäjä. Jasmine toimii mm. Kirjan talolla ja freelancerina, pitää kursseja ja luotsaa kirjoitusryhmiä, kaivattiin sitten runomuotokuvaa, blogia tai dekkaria. Jasmine tietää, kuinka tyhjän paperin kammo selätetään ja kuinka teksti saadaan virtaamaan.


Ota yhteyttä luovan kirjoittamisen asiantuntijaamme:

Mikko Sillanpää
mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi
puh. 050 – 331 5279

H&V Luova asiantuntijakirjoittaminen koulutus on laajempi, koko päivän kestävä työpajaversio H&V Luova asiantuntijakirjoittaminen valmennuksesta. H&V Luova asiantuntijakirjoittaminen valmennus on osa H&V Valmennus -palveluvalikoimaa.

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

 020 - 741 6940

Köydenpunojankatu 7 A 1, 00180 Helsinki

info@harkonsalovesa.fi

www.harkonsalovesa.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

Operaattori:

Y-tunnus:

003709970222

Maventa (003721291126)

0997022-2