PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V PR Yhteiskunta

Yrityksen viestintä on monitahoista ja yhä globaalimpi toimintaympäristö luo tarvetta viestiä ja ymmärtää paitsi kotimaan yhteiskuntaa myös eurooppalaista viitekehystä.

Autamme yritystäsi muotoilemaan viestit ja tavoittamaan olennaiset yhteiskunnalliset ryhmät. Tunnemme poliittisen päätöksenteon mekanismit ja ymmärrämme yhteiskunnan monimutkaisia vaikutussuhteita. Tunnistamme oikean hetken yhteiskunnalliselle viestinnälle liiketoiminnan näkökulmasta. Hyödynnämme yhteiskunnallisessa viestinnässä osaamistamme erilaisista markkinointiviestinnän tekniikoista ja teknologioista tehokkaasti.

Harkonsalo&Vesa on täyden palvelun viestintä-, mainos-, ja digitoimisto. Autamme asiakkaitamme menestymään markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Tutustu palveluihimme tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa juuri sinua.

Inka Elinor Pakarinen

Markkinointiviestinnän asiantuntija

Onnistuneelle kommunikaatiolle omistautunut antiikin filologian opiskelija. Kielitieteen ja taiteen tarkoituksenmukainen yhdistely sekä empaattinen lähestyminen viestintään varmistaa, ettei viesti vain mene perille, vaan resonoi. Elinor on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan lehdistöviestintä ja sosiaalinen media.

Motto: Jos voit avata solmun kielelläsi, älä käytä hampaita.

... Lähetä viesti ......... Soita...