PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V PR Viestintästrategia

Muotoilemme yrityksesi viestinnän ytimeksi kohderyhmiä puhuttelevan ja kilpailijoista erottuvan viestintästrategian. Prosessimme sisältää selkeät vaiheet, joissa yhteisen workshopin pohjalta edetään valmiiseen viestintästrategiaan.

Prosessi sisältää ennakkotehtävän ja kaksi teemoitettua workshopia:

1. Ennakkotehtävä (15 min)

Lyhyt kirjallinen ennakkotehtävä yrityksen toiminnasta ja viestinnän tavoitetilasta avainhenkilöille. Suosittelemme 5-10 henkilön osallistumista. Ennakkotehtävän kysymyksiin vastaamiseen kannattaa varata noin 15 minuuttia aikaa.

2. Taustoittava workshop (2h)

Käsittelemme ennakkotehtävän vastaukset ja yrityksen toiminnan ydinasiat.

3. Viestintästrategialuonnos

Muotoilemme ennakkotehtävän ja ensimmäisen workshopin pohjalta ensimmäisen version viestintästrategiasta.

4. Viimeistelyn workshop (2h)

Käymme yhdessä läpi viestintästrategian ja muokkaamme sen lopulliseen muotoonsa.

Harkonsalo&Vesa on täyden palvelun viestintä-, mainos-, ja digitoimisto. Autamme asiakkaitamme menestymään markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Tutustu palveluihimme tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa juuri sinua.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...