PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V PR Mediasuhteet

Hyvät suhteet sähköiseen ja painettuun mediaan ovat yrityksen menestyksekkään toiminnan edellytyksiä. Mediasuhteiden rakentaminen edellyttää suunnitelmallista työtä, johon ei organisaatiossa ole aina aikaa – on tehokkaampaa antaa ammattilaisen auttaa.

H&V PR Mediasuhteet on joustava, asiakaskohtaiseen tarpeeseen rakentuva toimintamalli, jossa autamme sinua suunnitelmallisesti rakentamaan ja ylläpitämään mediasuhteita. Aloitamme yhteistyön laatimalla suunnitelman ja jatkamalla yhteisesti sovitulla aikataululla mediasuhteiden rakentamista. Asiantuntijamme vastaa käytännön työstä, kuten vaikkapa lehdistötiedotteiden kirjoittamisesta ja jakelusta sekä haastattelujen sopimisesta median toiveiden mukaan. Yhdistämme mediatyöhön myös digitaalisen sisällöntuotannon eli toimitamme jokaisesta mediaoperaatiosta sisältöä sovitusti myös sosiaalisen median kanaviinne.

H&V PR Maineluotain on usein alkupiste tuloksellisen viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen. H&V Digi Maineluotain Online -tutkimuksessa tutkitaan yrityksesi tai brändisi positiota onlinemaailmassa ja sosiaalisessa mediassa.

Maineluotain-tutkimuksen jälkeen edetään usein H&V PR Viestintästrategia ja/tai H&V Digi Sisältöstrategia (tai näiden yhdistelmään), jossa päätetään viestinnän ja markkinoinnin kanavat. Brändin ja visuaalisen ilmeen suunnittelussa auttaa H&V BrandDesign-palvelumme. Kanavakohtaisesti käytännön työhön edetään esimerkiksi H&V Digi SisältöH&V Digi Verkkomainonta FullboundH&V PR MediasuhteetH&V PR Asiakasviestintä tai H&V PR Yhteiskunta -palvelujen avulla. Toimivien mediasuhteiden pohjaksi suosittelemme H&V Consulting Mediakoulutus -koulutusta.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...