PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V PR Asiakasviestintä

Jatkuva suunnitelmallinen viestintä asiakkaiden ja muiden yrityksen tärkeiden sidosryhmien kannalta on yrityksen viestinnän peruskiviä. Autamme sinua toimimalla kumppaninasi asiakas- ja sidosryhmäviestinnässä.

Asiakas- ja sidosryhmäviestintä voi tapahtua monin eri tavoin: asiakaskirjeen, asiakaslehden, verkkosivujen, blogien tai sosiaalisen median kautta. Suunnittelemme yhdessä kanssasi asiakasviestinnän painotukset, keinot ja tekemisen määrän sekä toteutamme suunnitelman ja raportoimme sinulle tuloksista – aina kustannustehokkaasti.

Harkonsalo&Vesa on täyden palvelun viestintä-, mainos-, ja digitoimisto. Autamme asiakkaitamme menestymään markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Tutustu palveluihimme tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa juuri sinua.

Inka Elinor Pakarinen

Markkinointiviestinnän asiantuntija

Onnistuneelle kommunikaatiolle omistautunut antiikin filologian opiskelija. Kielitieteen ja taiteen tarkoituksenmukainen yhdistely sekä empaattinen lähestyminen viestintään varmistaa, ettei viesti vain mene perille, vaan resonoi. Elinor on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan lehdistöviestintä ja sosiaalinen media.

Motto: Jos voit avata solmun kielelläsi, älä käytä hampaita.

... Lähetä viesti ......... Soita...