PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V Brand Yritysvideo

Liikkuva kuva, ääni ja teksti yhdessä ovat tehokas viestinnällinen kokonaisuus. Videot ovatkin nousseet suosituksi markkinointiviestinnän keinoksi. Videoita voidaan käyttää moneen tarkoitukseen ja monella tavalla, mutta sisältö on aina keskiössä, joten sen suunnitteluun kannattaa panostaa. Myös teknisen tason täytyy olla hyvä, jotta viestisi menee perille. Me tarjoamme yritys- ja tuotevideoiden tekoon aina avaimet käteen videosarjojen toteutuksista yksittäisten videoiden editointiin.

H&V Brand Yritysvideo-palvelukokonaisuus sisältää:

  • Videon tai videosarjan ydinviestien määrittely kanssasi.
  • Tuotantokauden suunnitelman luominen tukemaan kokonaisviestintää, esimerkiksi pääteemat, jaksojen määrän ja keston.
  • Sisällön käsikirjoittaminen ja järjestelyt mahdollisten ulkopuolisten haastateltavien kanssa.
  • Kuvausjärjestelyt ja muu tekninen toteutus.
  • Videoiden promootio oman, ansaitun ja ostetun median keinoin.

Yritysvideo-palvelukokonaisuuden avulla rakennetaan kokonaisia videosarjoja tai yksittäisiä videoita kustannustehokkaasti tai kirkastetaan videotuotannon suunnitelma viestinnällisesti ja kaupallisesti mielekkääksi kokonaisuudeksi.

Harkonsalo&Vesa on täyden palvelun viestintä-, mainos-, ja digitoimisto. Autamme asiakkaitamme menestymään markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Tutustu palveluihimme tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa juuri sinua.

Kateryna Kazachinska

Art Director - markkinointiviestinnän asiantuntija

Kokemus sekä graafisesta suunnittelusta että ohjelmoinnista yhdistettynä vahvaan ihmiskeskeisen suunnitteluun antaa syvällisen pohjan brändien ja markkinointimateriaalien kehittämiselle. Katja on kokenut graafisen suunnittelun ammattilainen erikoisalueinaan verkkopalvelut ja yritysilmeet.

Motto: Love always wins

... Lähetä viesti ......... Soita...