PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V Digi Verkkomainonta Fullbound

Paraskaan sisältö ilman näkyvyyttä ei tuo liiketoiminnalle toivottuja tuloksia. Toisinaan oman ja ansaitun median tuoma näkyvyys ei riitä ja tarvitaan tueksi ostettua näkyvyyttä. Näistä tehokkainta on verkkomainonta eri muodoissaan.

Verkkomainonnan ostaminen on helppoa, mutta ennen päätöstä panostuksista tulisi miettiä tavoitteita ja tarpeita. Vaihtoehtoja on paljon, ja me autamme analysoimaan kustannustehokkaimman vaihtoehdon ja rakentamaan tehokkaimman kampanjan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Esimerkiksi yleistä näkyvyyttä ja paljon liikennettä verkkopalveluun tuova online mediamainonta tai Google-mainonta eivät aina ole kustannustehokkaita vaihtoehtoja. Jos tavoitellaan tunnettuuden kasvattamista kohdennetummin, saattaa esimerkiksi natiivimainonta olla parempi vaihtoehto. Jos tavoitteena on tarkasti määritelty kohderyhmä, kannattaa usein luottaa koukuttavan sisällön ja sosiaalisen median sponsoroidun näkyvyyden yhdistelmään.

Perinteisten inbound- ja outbound-termien sijaan suosittelemme markkinointiviestinnän ajatusmalliksi fullbound-mallia, jossa viestintä, markkinointi ja myynti yhdistyvät ketteräksi tekemiseksi. Suunnittelemme ja luomme sisällön, rakennamme sille näkyvyyden ja tuomme avuksesi prosessin, jossa markkinointiautomaatioon perustuen tuotetaan kontakteja myyntiprosessiisi.

H&V Digi Verkkomainonta Fullbound käsittää markkinointiviestinnän sisältöjen, kuten esimerkiksi ladattavien oppaiden, suunnittelun ja tuotannon avaimet käteen -periaatteella. Rakennamme esimerkiksi natiivi- tai Google-mainonnan keinoilla näkyvyyden sisällöllesi ja rakennamme markkinointiautomaation prosessin, jolla saadut kontaktit hoivataan eteenpäin myyntiprosessissasi.

H&V PR Maineluotain on usein alkupiste tuloksellisen viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen. H&V Digi Maineluotain Online -tutkimuksessa tutkitaan yrityksesi tai brändisi positiota onlinemaailmassa ja sosiaalisessa mediassa.

Maineluotain-tutkimuksen jälkeen edetään usein H&V PR Viestintästrategia ja/tai H&V Digi Sisältöstrategia (tai näiden yhdistelmään), jossa päätetään viestinnän ja markkinoinnin kanavat. Brändin ja visuaalisen ilmeen suunnittelussa auttaa H&V BrandDesign-palvelumme. Kanavakohtaisesti käytännön työhön edetään esimerkiksi H&V Digi SisältöH&V Digi Verkkomainonta FullboundH&V PR MediasuhteetH&V PR Asiakasviestintä tai H&V PR Yhteiskunta -palvelujen avulla. Toimivien mediasuhteiden pohjaksi suosittelemme H&V Consulting Mediakoulutus -koulutusta.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...