PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V Digi ToneOfVoice

Viestintästrategian ydinviestien ja arkipäivän viestintämateriaalien välisen kuilun yli johtaa yksi silta: tone of voice, eli tyyli, jolla viesti esitetään. Kirkkainkaan ydinviesti ei resonoi kohderyhmissä, jos tyyli on pielessä. Rentoa työnantajamielikuvaa ei esimerkiksi viestitä tehokkaasti jäykkäkielisellä rekryilmoituksella, vaan lopputulos näyttää virallisesti hauskalta. Suoraan liiketoiminnan tarpeista johdettu ydinviesti tarvitseekin usein tuunausta puhutellakseen yrityksen ulkopuolisia kohderyhmiä halutulla tavalla.

H&V Digi ToneOfVoice on valmennus, jossa valmis ydinviesti puetaan sellaiseen ilmiasuun, joka puhuttelee haluttuja kohderyhmiä. Workshopissa käydään konsulttimme johdolla läpi yrityksesi ydinviesti, kohderyhmä ja muokataan oikea tone of voice viestillesi. Workshopia edeltää ennakkotehtävä ja sen jälkeen konsulttimme laatii kirjallisen yhteenvedon ja tone of voice -ehdotuksen.

Valmennus voidaan toteuttaa myös ryhmissä, joissa on mukana eri yritysten edustajia samalta tai eri toimialoilta. Tällöin ryhmässä käsitellään jokaista yritystä vuorollaan ja ryhmän jäsenet saavat vapaasti keskustella ja ideoida oikeaa tone of voicea. Ryhmätilanteissa usein syntyy uusia näkökulmia ja ajatuksia sen kuuluisan laatikon ulkopuolelta.

H&V Digi ToneOfVoice ryhmävalmennuksen hinta on 250 euroa / yritys. Mukaan pääsee maksimissaan 2 osallistujaa yhdestä yrityksestä. Valmennus kestää 6-8 tuntia osallistujamäärästä riippuen.

H&V Digi ToneOfVoice valmennuksen hinta on 500 euroa / yritys, kun mukana on vain yhden yrityksen edustajia (maksimi 5 henkilöä), valmennus kestää 3-4 tuntia.

Harkonsalo&Vesa on täyden palvelun viestintä-, mainos-, ja digitoimisto. Autamme asiakkaitamme menestymään markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Tutustu palveluihimme tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa juuri sinua.

Inka Elinor Pakarinen

Markkinointiviestinnän asiantuntija

Onnistuneelle kommunikaatiolle omistautunut antiikin filologian opiskelija. Kielitieteen ja taiteen tarkoituksenmukainen yhdistely sekä empaattinen lähestyminen viestintään varmistaa, ettei viesti vain mene perille, vaan resonoi. Elinor on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan lehdistöviestintä ja sosiaalinen media.

Motto: Jos voit avata solmun kielelläsi, älä käytä hampaita.

... Lähetä viesti ......... Soita...