PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V Digi SomeAuki

Hyvästä digitaalisen markkinointiviestinnän strategiasta ei ole hyötyä, jos ei ole kanavia, joissa toimia. H&V Digi SomeAuki -palvelu avaa sosiaalisen median kanavasi, luo ydinviestiesi mukaiset profiilit ja varmistaa, että kanavien hallinnointi on keskitettyä.

H&V Digi SomeAuki -palvelu sisältää seuraavat vaiheet:

1. Somekanavien päättäminen

Asiantuntijamme päättävät kanssasi oikeat somekanavat organisaatiollesi. Valitaanko mukaan esimerkiksi LinkedIn, Facebook, Instagram tai muita, riippuu siitä, mitä kanavaa pitkin yleisösi tavoitetaan parhaiten.

2. Someprofiilien rakentaminen

Asiantuntijamme perustavat ja muokkaavat eri someprofiilit valmiiksi sovitulla tavalla tuottamallamme teksti- ja kuvamateriaalilla.

3. Markkinoinnin automaation rakentaminen

Asiantuntijamme ottavat käyttöön markkinoinnin automaation järjestelmän, jolla somesisällön päivittäminen on keskitetty yhteen työvälineeseen. Tällä voidaan myös ajastaa postauksia ennalta.

Saat käyttöösi toimivat somekanavat brändisi mukaisine profiileineen ja välineen niiden tehokkaaseen hallintaan.

H&V PR Maineluotain on usein alkupiste tuloksellisen viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen. H&V Digi Maineluotain Online -tutkimuksessa tutkitaan yrityksesi tai brändisi positiota onlinemaailmassa ja sosiaalisessa mediassa.

Maineluotain-tutkimuksen jälkeen edetään usein H&V PR Viestintästrategia ja/tai H&V Digi Sisältöstrategia (tai näiden yhdistelmään), jossa päätetään viestinnän ja markkinoinnin kanavat. Brändin ja visuaalisen ilmeen suunnittelussa auttaa H&V BrandDesign-palvelumme. Kanavakohtaisesti käytännön työhön edetään esimerkiksi H&V Digi SisältöH&V Digi Verkkomainonta FullboundH&V PR MediasuhteetH&V PR Asiakasviestintä tai H&V PR Yhteiskunta -palvelujen avulla. Toimivien mediasuhteiden pohjaksi suosittelemme H&V Consulting Mediakoulutus -koulutusta.

Inka Elinor Pakarinen

Markkinointiviestinnän asiantuntija

Onnistuneelle kommunikaatiolle omistautunut antiikin filologian opiskelija. Kielitieteen ja taiteen tarkoituksenmukainen yhdistely sekä empaattinen lähestyminen viestintään varmistaa, ettei viesti vain mene perille, vaan resonoi. Elinor on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan lehdistöviestintä ja sosiaalinen media.

Motto: Jos voit avata solmun kielelläsi, älä käytä hampaita.

... Lähetä viesti ......... Soita...