PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V Digi Sisältötehdas

Digitaalisen sisällöntuotannon voittajatiimi syntyy Sisältötehtaassa! Digitaalisen sisällöntuotannon suurimpia haasteita on saada homma käyntiin. Kokenut digitaalisen sisällöntuotannon valmentajamme ohjaa tiimiisi menestykseen. Keskitymme käytännön ohjauksen avulla konkreettiseen sisällön tuottamiseen. Sisältötehtaassa jokainen osallistuja tuottaa ohjatusti kolme sovitunlaista sisältöä (esimerkiksi blogikirjoitus).

Sisältötehtaan tuloksena saat: sisältöstrategian sisältösuunnitelman, sosiaalisen median ohjeen, valmennuksen tuotantotiimille ja kolme tuotettua sisältöä per osallistuja. Sisältötehdas sopii kaikenkokoisille ja kaikkien toimialojen organisaatioille. Maksimiosallistujamääräksi suosittelemme 5 henkeä. Sisällöntuotannon fokus on tyypillisesti blogeissa ja sosiaalisessa mediassa.

Sisältötehdas

1. Valmennuksen suunnittelu

  • Rajataan valmennuksen aiheet ja tavoitteet.
  • Laaditaan / päivitetään sosiaalisen median sisältöstrategia.
  • Laaditaan / päivitetään sisältösuunnitelma.
  • Laaditaan / päivitetään organisaationne sosiaalisen median ohje.

2. Tiimitapaaminen I

  • Sisältöstrategian, sisältösuunnitelman ja sosiaalisen median ohjeen esittely.
  • Kirjoitusvalmennus ja ensimmäisen sisällön tuottaminen.

3. Itsenäinen työskentely

  • Toinen sisältö tuotetaan itsenäisesti tiimitapaamisten välillä.

4. Tiimitapaaminen II

  • Itsenäisesti tuotetun toisen sisällön arviointi ja muokkaus.
  • Kolmannen sisällön tuottaminen.

H&V PR Maineluotain on usein alkupiste tuloksellisen viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen. H&V Digi Maineluotain Online -tutkimuksessa tutkitaan yrityksesi tai brändisi positiota onlinemaailmassa ja sosiaalisessa mediassa.

Maineluotain-tutkimuksen jälkeen edetään usein H&V PR Viestintästrategia ja/tai H&V Digi Sisältöstrategia (tai näiden yhdistelmään), jossa päätetään viestinnän ja markkinoinnin kanavat. Brändin ja visuaalisen ilmeen suunnittelussa auttaa H&V BrandDesign-palvelumme. Kanavakohtaisesti käytännön työhön edetään esimerkiksi H&V Digi SisältöH&V Digi Verkkomainonta FullboundH&V PR MediasuhteetH&V PR Asiakasviestintä tai H&V PR Yhteiskunta -palvelujen avulla. Toimivien mediasuhteiden pohjaksi suosittelemme H&V Consulting Mediakoulutus -koulutusta.

Inka Elinor Pakarinen

Markkinointiviestinnän asiantuntija

Onnistuneelle kommunikaatiolle omistautunut antiikin filologian opiskelija. Kielitieteen ja taiteen tarkoituksenmukainen yhdistely sekä empaattinen lähestyminen viestintään varmistaa, ettei viesti vain mene perille, vaan resonoi. Elinor on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan lehdistöviestintä ja sosiaalinen media.

Motto: Jos voit avata solmun kielelläsi, älä käytä hampaita.

... Lähetä viesti ......... Soita...