PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V Digi Sisältö

Digitaalinen sisältö on organisaation markkinointiviestinnän selkäranka. Tarjoamme käyttöösi suunnitelmallisen toimintamallin, jonka avulla tuotamme yhteisesti sovitun suunnitelman mukaan digitaalista sisältöä kanaviisi.

H&V Digi Sisältö -toimintamallin vaiheet ovat:

1. Sisältösuunnitelma
Teemme yhdessä kanssasi selkeän toimintasuunnitelman, jossa määritellään missä, millä tavoin ja milloin viestitään.

2. Sisällöntuotanto palveluna
Keinovalikoimaamme kuuluvat esimerkiksi blogit, blogiyhteistyöt, sosiaalisen median tilien ylläpito, sisällöntuotanto ja seuranta. Seuraamme tuloksia kanssasi ja kehitämme jatkuvasti sisältösuunnitelmaa eteenpäin.

Harkonsalo&Vesa on täyden palvelun viestintä-, mainos-, ja digitoimisto. Autamme asiakkaitamme menestymään markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Tutustu palveluihimme tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa juuri sinua.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...