PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V Digi Podcast

Kuvien ja tekstien lisäksi myös ääni on tehokas viestintäkeino. Monille ihmisäänen kuunteleminen on tehokkain tapa vastaanottaa tietoa. Podcastit ovatkin nousseet suosituksi markkinointiviestinnän keinoksi. Podcastit voivat olla monenlaisia, mutta sisältö on aina keskiössä, joten sen suunnitteluun kannattaa panostaa. Myös tekninen taso täytyy olla hyvä, jotta yleisösi haluaa kuunnella podcastia. Me tarjoamme sinulle apua podcastien tekoon aina avaimet käteen -kokonaistoteutuksista yksittäisten jaksojen editointiin.

H&V Digi Podcast-palvelukokonaisuus sisältää:

  • Podcastin ydinviestien määrittely kanssasi.
  • Tuotantokauden suunnitelman luominen tukemaan kokonaisviestintää, esimerkiksi pääteemat, jaksojen määrän ja keston.
  • Jaksojen sisällön käsikirjoittaminen ja mahdollisten ulkopuolisten haastateltavien kanssa järjestelyt.
  • Julkaisualustan luominen tai päivittäminen, sisältäen ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen, domainin varaamisen, julkaisujärjestelmän asentamisen, sivujen toteutuksen ja analytiikkapalvelun käyttööntoton.
  • Äänimaailman suunnittelu, mm. tehoste- ja siirtymäefektit ja tunnussävelmä sopimaan brändiisi.
  • Järjestelyt ja toteutus äänitysstudion kanssa, mm. äänitys ja jälkikäsittely.
  • Podcastin promootio oman, ansaitun ja ostetun median keinoin.

Podcast-palvelukokonaisuuden avulla rakennetaan kokonaisia podcastien tuotantokausia kustannustehokkaasti tai viilataan olemassaolevan podcastisi sisältöä terävämmäksi.

H&V PR Maineluotain on usein alkupiste tuloksellisen viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen. H&V Digi Maineluotain Online -tutkimuksessa tutkitaan yrityksesi tai brändisi positiota onlinemaailmassa ja sosiaalisessa mediassa.

Maineluotain-tutkimuksen jälkeen edetään usein H&V PR Viestintästrategia ja/tai H&V Digi Sisältöstrategia (tai näiden yhdistelmään), jossa päätetään viestinnän ja markkinoinnin kanavat. Brändin ja visuaalisen ilmeen suunnittelussa auttaa H&V BrandDesign-palvelumme. Kanavakohtaisesti käytännön työhön edetään esimerkiksi H&V Digi SisältöH&V Digi Verkkomainonta FullboundH&V PR MediasuhteetH&V PR Asiakasviestintä tai H&V PR Yhteiskunta -palvelujen avulla. Toimivien mediasuhteiden pohjaksi suosittelemme H&V Consulting Mediakoulutus -koulutusta.

Inka Elinor Pakarinen

Markkinointiviestinnän asiantuntija

Onnistuneelle kommunikaatiolle omistautunut antiikin filologian opiskelija. Kielitieteen ja taiteen tarkoituksenmukainen yhdistely sekä empaattinen lähestyminen viestintään varmistaa, ettei viesti vain mene perille, vaan resonoi. Elinor on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan lehdistöviestintä ja sosiaalinen media.

Motto: Jos voit avata solmun kielelläsi, älä käytä hampaita.

... Lähetä viesti ......... Soita...