PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V Digi Podcast

Kuvien ja tekstien lisäksi myös ääni on tehokas viestintäkeino. Monille ihmisäänen kuunteleminen on tehokkain tapa vastaanottaa tietoa. Podcastit ovatkin nousseet suosituksi markkinointiviestinnän keinoksi. Podcastit voivat olla monenlaisia, mutta sisältö on aina keskiössä, joten sen suunnitteluun kannattaa panostaa. Myös tekninen taso täytyy olla hyvä, jotta yleisösi haluaa kuunnella podcastia. Me tarjoamme sinulle apua podcastien tekoon aina avaimet käteen -kokonaistoteutuksista yksittäisten jaksojen editointiin.

H&V Digi Podcast-palvelukokonaisuus sisältää:

  • Podcastin ydinviestien määrittely kanssasi.
  • Tuotantokauden suunnitelman luominen tukemaan kokonaisviestintää, esimerkiksi pääteemat, jaksojen määrän ja keston.
  • Jaksojen sisällön käsikirjoittaminen ja mahdollisten ulkopuolisten haastateltavien kanssa järjestelyt.
  • Julkaisualustan luominen tai päivittäminen, sisältäen ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen, domainin varaamisen, julkaisujärjestelmän asentamisen, sivujen toteutuksen ja analytiikkapalvelun käyttööntoton.
  • Äänimaailman suunnittelu, mm. tehoste- ja siirtymäefektit ja tunnussävelmä sopimaan brändiisi.
  • Järjestelyt ja toteutus äänitysstudion kanssa, mm. äänitys ja jälkikäsittely.
  • Podcastin promootio oman, ansaitun ja ostetun median keinoin.

Podcast-palvelukokonaisuuden avulla rakennetaan kokonaisia podcastien tuotantokausia kustannustehokkaasti tai viilataan olemassaolevan podcastisi sisältöä terävämmäksi.

Harkonsalo&Vesa on täyden palvelun viestintä-, mainos-, ja digitoimisto. Autamme asiakkaitamme menestymään markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Tutustu palveluihimme tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa juuri sinua.

Inka Elinor Pakarinen

Markkinointiviestinnän asiantuntija

Onnistuneelle kommunikaatiolle omistautunut antiikin filologian opiskelija. Kielitieteen ja taiteen tarkoituksenmukainen yhdistely sekä empaattinen lähestyminen viestintään varmistaa, ettei viesti vain mene perille, vaan resonoi. Elinor on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan lehdistöviestintä ja sosiaalinen media.

Motto: Jos voit avata solmun kielelläsi, älä käytä hampaita.

... Lähetä viesti ......... Soita...