PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V Digi Maineluotain Online

Online-näkyvyyden systemaattisesta kehittämisestä on merkittävää hyötyä liiketoiminnalle. Jotta tehokasta online-näkyvyyttä ja tunnettuutta voidaan rakentaa, on hyvä aloittaa tutkimalla online-näkyvyyden nykytila kilpailijavertailuineen ja tämän jälkeen määrittää kehityskohteet sekä viestinnän kohderyhmät ja viestit.

H&V Digi Maineluotain Online selvittää online-näkyvyytesi suhteessa kilpailijoihisi ja tärkeimpiin hakukriteereihin. Lisäksi tutkitaan yrityksen ja kilpailijoiden mainepositiot sosiaalisessa mediassa sekä verkkopalvelun toimivuus. Käytämme tutkimuksessa apuna kehittyneimpiä analytiikkapalveluita, kuten Rank Tracker ja Underhood.

Tutkimuksen tulokset ja online-viestinnän toimenpide-ehdotukset käsitellään yhteisessä workshopissa.

Harkonsalo&Vesa on täyden palvelun viestintä-, mainos-, ja digitoimisto. Autamme asiakkaitamme menestymään markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Tutustu palveluihimme tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa juuri sinua.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...