PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V Digi Analytiikka

Digitaalisen viestinnän olennainen kulmakivi on analytiikka. Oikeanlaisen mittariston suunnittelu, rakentaminen ja käyttö vaatii aina asiantuntemusta.

H&V Digi Analytiikka -palvelu on tarpeisiisi suunnitellun ja rakennetun online-analytiikan kokonaispalvelu. Tutkimme liiketoimintasi kannalta olennaiset mitattavat asiat ja teknisen ympäristön mahdollisuudet. Tämän jälkeen rakennamme sovitun kokonaisuuden teknisen toteutuksen ja opastamme sen käytössä. Teemme analytiikan antaman tiedon pohjalta raportteja, yhteenvetoja ja kehityssuosituksia analytiikan antaman tiedon pohjalta sovitulla aikavälillä .

Harkonsalo&Vesa on täyden palvelun viestintä-, mainos-, ja digitoimisto. Autamme asiakkaitamme menestymään markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Tutustu palveluihimme tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa juuri sinua.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...