PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V Consulting Mediakoulutus

Sujuva suunnitelmallinen yhteistyö median edustajien kanssa edellyttää ymmärrystä joukkotiedotusvälineiden tavoitteista, toimintatavoista ja merkityksestä. Yrityksen ylimmälle johdolle suunnattu H&V Consulting Mediakoulutus auttaa rakentamaan mediaviestinnästä tehokkaan osan yrityksen toimintaa.

H&V Consulting Mediakoulutuksessa käydään läpi median toimintatavat ja lähtökohdat, joiden varaan aito yhteistyö median edustajien kanssa rakentuu. Lisäksi valmennetaan haastattelutilanteissa toimintaan. Mediaviestinnän onnistumisen kannalta mediakoulutus on yleensä olennainen osa yrityksen viestintää.

Harkonsalo&Vesa on täyden palvelun viestintä-, mainos-, ja digitoimisto. Autamme asiakkaitamme menestymään markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Tutustu palveluihimme tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa juuri sinua.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...