PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V Consulting Highway to SELL – liikkeenjohdon konsultointi

Yrittäjä tai yrityspäättäjä, haluatko selvittää, mitä kaikkia mahdollisuuksia yritykselläsi on kasvattaa tunnettuutta ja lisätä myyntiä? Meillä on tarjota sinulle todellinen kasvuun johtamisen konsepti. Highway to SELL – liikkeenjohdon konsultointi sopii erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka ovat matkalla muutokseen.

Kokonaisuus sisältää konkreettisia työkaluja siihen, miten rakennetaan, hallitaan ja yhdistetään monikanavaisesti myynti, markkinointi, viestintä ja sisällöntuotanto – strategisella ja operatiivisella tasolla, luovuutta unohtamatta. Konsultoinnin tarjoavat yhteistyössä myynnin tuloksekkaaseen kehittämiseen erikoistunut Stromkru ja Suomen ensimmäinen oman, ostetun ja ansaitun median viestintätoimisto Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy.

Yhteinen mottomme on:
Kasvu rakennetaan myymällä ja monikanavaisella oman, ostetun sekä ansaitun median suunnitelmallisella hallinnalla.

Lataa tästä lisätietoja palvelusta ja asiantuntijoistamme!

H&V Consulting Highway to SELL on palvelukokonaisuus myynnin, viestinnän ja markkinoinnin yhtenäiseen kehittämiseen. Kokenut myyntivalmentaja Jussi Alamäki vastaa myynnin ja myyntiprosessin hiomisesta tehokkaammaksi ja H&V:n asiantuntija vastaa viestinnän ja markkinoinnin prosessien sekä sisällön ja näkyvyyden uudistamisesta asiakkaamme liiketoimintatavoitteiden mukaiseksi. Palvelu on osa H&V Consulting -palveluvalikoimaa.

Mikko Sillanpää, Markkinointiviestinnän asiantuntija
mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi
+358 50 331 5279

Jussi Alamäki, Myyntivalmentaja
jussi@stromkru.com
+358 40 524 4491

Harkonsalo&Vesa on täyden palvelun viestintä-, mainos-, ja digitoimisto. Autamme asiakkaitamme menestymään markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Tutustu palveluihimme tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa juuri sinua.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...