PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V BrandRefresh

Hyväkin brändi tarvitsee toisinaan uudistumista. Kyse ei välttämättä ole suuresta kokonaisuudistuksesta vaan olemassaolevan pikaisesta päivittämisestä tuoreemmaksi. Brändi-ilme koostuu monista osista, ja yleensä useimmiten päivitettäviä asioita ovat fontit ja värit. Niiden pienelläkin muutoksella voidaan tehdä merkittävä piristys yritysilmeeseen.

H&V BrandRefresh on palvelu juuri tällaiseen kevyeen brändinmuokkaukseen. Päivitämme keskeiset brändielementit.

Palveluun kuuluu:

  • Logon muokkaus
  • Brändiohje (esim. värit ja fontit)
  • Sosiaalisen median kanavien profiilikuvien päivitys
  • Verkkosivuston päivitys uuden ilmeen mukaisesti

H&V PR Maineluotain on usein alkupiste tuloksellisen viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen. H&V Digi Maineluotain Online -tutkimuksessa tutkitaan yrityksesi tai brändisi positiota onlinemaailmassa ja sosiaalisessa mediassa.

Maineluotain-tutkimuksen jälkeen edetään usein H&V PR Viestintästrategia ja/tai H&V Digi Sisältöstrategia (tai näiden yhdistelmään), jossa päätetään viestinnän ja markkinoinnin kanavat. Brändin ja visuaalisen ilmeen suunnittelussa auttaa H&V BrandDesign-palvelumme. Kanavakohtaisesti käytännön työhön edetään esimerkiksi H&V Digi SisältöH&V Digi Verkkomainonta FullboundH&V PR MediasuhteetH&V PR Asiakasviestintä tai H&V PR Yhteiskunta -palvelujen avulla. Toimivien mediasuhteiden pohjaksi suosittelemme H&V Consulting Mediakoulutus -koulutusta.

Kateryna Kazachinska

Art Director - markkinointiviestinnän asiantuntija

Kokemus sekä graafisesta suunnittelusta että ohjelmoinnista yhdistettynä vahvaan ihmiskeskeisen suunnitteluun antaa syvällisen pohjan brändien ja markkinointimateriaalien kehittämiselle. Katja on kokenut graafisen suunnittelun ammattilainen erikoisalueinaan verkkopalvelut ja yritysilmeet.

Motto: Love always wins

... Lähetä viesti ......... Soita...