PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V BrandEssentials

Brändi-ilme on olennainen osa yrityksen markkinointiviestintää. Sen avulla tehdään positiivinen vaikutus kaupallisiin kohderyhmiin ja helpotetaan ostopäätöksen tekemistä. Tarpeet erilaisille brändimateriaaleille vaihtelevat yrityksestä toiseen, ja toisinaan tarvitaan vain välttämättömät alkuun pääsemiseksi.

H&V BrandEssentials sisältää ne kaikkein välttämättömimmät brändimateriaalit eikä mitään turhaa.

  • Logosuunnittelu
  • Brändiohje (fontit, värit jne)
  • Sosiaalisen median profiilikuvat uuden brändin mukaisesti

Ota yhteyttä brändiasiantuntijaamme, ja laitetaan perusasiat brändissäsi kuntoon!

H&V PR Maineluotain on usein alkupiste tuloksellisen viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen. H&V Digi Maineluotain Online -tutkimuksessa tutkitaan yrityksesi tai brändisi positiota onlinemaailmassa ja sosiaalisessa mediassa.

Maineluotain-tutkimuksen jälkeen edetään usein H&V PR Viestintästrategia ja/tai H&V Digi Sisältöstrategia (tai näiden yhdistelmään), jossa päätetään viestinnän ja markkinoinnin kanavat. Brändin ja visuaalisen ilmeen suunnittelussa auttaa H&V BrandDesign-palvelumme. Kanavakohtaisesti käytännön työhön edetään esimerkiksi H&V Digi SisältöH&V Digi Verkkomainonta FullboundH&V PR MediasuhteetH&V PR Asiakasviestintä tai H&V PR Yhteiskunta -palvelujen avulla. Toimivien mediasuhteiden pohjaksi suosittelemme H&V Consulting Mediakoulutus -koulutusta.

Kateryna Kazachinska

Art Director - markkinointiviestinnän asiantuntija

Kokemus sekä graafisesta suunnittelusta että ohjelmoinnista yhdistettynä vahvaan ihmiskeskeisen suunnitteluun antaa syvällisen pohjan brändien ja markkinointimateriaalien kehittämiselle. Katja on kokenut graafisen suunnittelun ammattilainen erikoisalueinaan verkkopalvelut ja yritysilmeet.

Motto: Love always wins

... Lähetä viesti ......... Soita...