PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

H&V BrandDesign

H&V BrandDesign on palvelu brändi- tai yritysilmeen suunnitteluun. Suunnittelemme liiketoimintasi mukaisen ilmeen ja tarvitsemasi sähköiset ja painetut materiaalit, esimerkiksi verkkosivut, käyntikortit, esitteet ja mainokset.

Prosessi alkaa laatimalla brändiohje, joka sisältää uuden yritysilmeen perustiedot, esimerkiksi logot, värit, fontit ja näiden käyttöohjeet. Lisäksi laadimme tarvitsemasi materiaalit uuden brändi-ilmeen mukaisesti.

Palvelumme sisältää:

  • Visuaalisen brändiohjeen
  • Logosuunnittelun ja toteutuksen
  • Kuvituskuvasuunnitelman
  • Sosiaalisen median palvelujen bränsisivujen toteutuksen
  • Käyntikorttien suunnittelun

Optioita:

  • Verkkosivuston facelift tai kokonaan uuden verkkosivuston suunnittelu ja toteutus
  • Kirje- ja presentaatiopohjien suunnittelu
  • Olemassa olevien materiaalien päivityksen uuden ilmen mukaiseksi (esim. esitteet, mainokset)

Ota yhteyttä brändiasiantuntijaamme ja aloitetaan yhteistyö!

H&V PR Maineluotain on usein alkupiste tuloksellisen viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen. H&V Digi Maineluotain Online -tutkimuksessa tutkitaan yrityksesi tai brändisi positiota onlinemaailmassa ja sosiaalisessa mediassa.

Maineluotain-tutkimuksen jälkeen edetään usein H&V PR Viestintästrategia ja/tai H&V Digi Sisältöstrategia (tai näiden yhdistelmään), jossa päätetään viestinnän ja markkinoinnin kanavat. Brändin ja visuaalisen ilmeen suunnittelussa auttaa H&V BrandDesign-palvelumme. Kanavakohtaisesti käytännön työhön edetään esimerkiksi H&V Digi SisältöH&V Digi Verkkomainonta FullboundH&V PR MediasuhteetH&V PR Asiakasviestintä tai H&V PR Yhteiskunta -palvelujen avulla. Toimivien mediasuhteiden pohjaksi suosittelemme H&V Consulting Mediakoulutus -koulutusta.

Kateryna Kazachinska

Art Director - markkinointiviestinnän asiantuntija

Kokemus sekä graafisesta suunnittelusta että ohjelmoinnista yhdistettynä vahvaan ihmiskeskeisen suunnitteluun antaa syvällisen pohjan brändien ja markkinointimateriaalien kehittämiselle. Katja on kokenut graafisen suunnittelun ammattilainen erikoisalueinaan verkkopalvelut ja yritysilmeet.

Motto: Love always wins

... Lähetä viesti ......... Soita...