PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

Harkonsalo&Vesa viestintätoimisto

Harkonsalo&Vesa on maineikas viestintätoimisto. Olemme vakiinnuttaneet asemamme alalla tarjoamalla tehokasta ja monipuolista viestinnän ammattilaisten tukea asiakkaillemme.

Harkonsalo&Vesa tunnetaan laaja-alaisesta osaamisesta viestintätoimistojen kentällä. Tarjoamme kattavan viestinnän palveluvalikoiman strategisesta suunnittelusta käytännön toimeenpanoon. Monialainen asiantuntemuksemme asiakkaidemme viestinnän kokonaisvaltaisesta kehittämisestä kattaa brändinrakentamisen, markkinoinnin ja esimerkiksi kriisiviestinnän.

Viestintätoimisto palvelee asiakkaan tarpeiden mukaan

Yksi Harkonsalo&Vesan vahvuuksista on kyky tarjota ratkaisuja jokaiselle asiakkaalle aidon tarpeen mukaan. Ymmärrämme, että jokainen organisaatio on ainutlaatuinen, ja lähestymme jokaista projektia yksilöllisesti. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että heidän tarpeensa ymmärretään ja niihin vastataan juuri heidän liiketoimintaympäristöönsä sopivalla tavalla.

Viestintätoimisto Harkonsalo&Vesan toimintafilosofia perustuu vahvasti asiakaslähtöisyyteen. Panostamme vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa, aina lähtien yhteistyön alun kartoituksesta ja liiketoimintalähtöisestä otteesta viestinnän kehittämiseen. Aktiivinen vuoropuhelu asiakkaidemme varmistaa, että viestintästrategia ja käytännön toiminta ovat aina linjassa asiakkaiden liiketoiminnallisten tavoitteiden kanssa.

Luova viestintätoimisto

Viestintä on ala, joka vaatii jatkuvaa uudistumista ja luovaa ajattelua. Harkonsalo&Vesa ei ole pelkästään ajan hermolla, vaan luomme uusia ideoita ja lähestymistapoja asiakkaidemme hyödyksi. Innovatiiviset viestintäratkaisut ja rohkea luovuus ovatkin tehneet meistä kumppanin, jonka avulla asiakkaat voivat erottua kilpailijoistaan.

Eettisyys ja vastuullisuus

Harkonsalo&Vesa ei ole ainoastaan huippuosaava viestintätoimisto, vaan myös eettisesti ja yhteiskunnallisesti vastuullinen toimija. Läpinäkyvä toimintatapamme ja vastuulliset valinnat ovat rakentaneet luottamusta asiakkaidemme keskuudessa. Tiedät voivasi luottaa siihen, että yhteistyö Harkonsalo&Vesan kanssa tapahtuu eettisesti kestävällä pohjalla.

Harkonsalo&Vesa on viestintätoimisto, joka ei ainoastaan täytä odotuksia vaan ylittää ne. Monipuolinen osaamisen, asiakaslähtöinen lähestymistapa ja innovatiivinen henki tekevät meistä luotettavan kumppanin kaikenkokoisille organisaatioille.

Harkonsalo&Vesa on täyden palvelun viestintä-, mainos-, ja digitoimisto. Autamme asiakkaitamme menestymään markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Tutustu palveluihimme tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa juuri sinua.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...