PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

Harkonsalo&Vesa mainostoimisto

Harkonsalo&Vesan mainostoimistopalveluissa yhdistyvät luova energia ja strateginen osaaminen. Tämä mainostoimisto ei ainoastaan luo mainoksia vaan rakentaa tarinoita, jotka jäävät mieleen!

Harkonsalo&Vesa on tunnettu luovasta otteestaan mainontaan. Tiimissämme työskentelee luovia huippuammattilaisia, jotka tekevät asiakkaan viestin visuaalisesti kauniiksi ja huomiotaherättäväksi. Luovuus ei ole vain osa palvelujamme, vaan se on sydän, joka sykkii jokaisessa mainoskampanjassa.

Liiketoimintalähtöinen mainostoimisto

Vaikka luovuus on tärkeää, Harkonsalo&Vesa ei unohda strategian merkitystä. Yhdistämme luovuuden vankkaan strategiseen suunnitteluun varmistaaksemme, että mainokset eivät ole pelkästään erottuvia, vaan myös tehokkaita. Tämä yhdistelmä takaa sen, että jokainen mainos on tarkasti kohdennettu ja tukee asiakkaan liiketoimintatavoitteita.

Mainostoimistopalvelumme kattaa laajan kirjon erilaisia tarpeita. Olipa kyse sitten perinteisestä printtimainonnasta, digitaalisista kampanjoista tai vaikuttajamarkkinoinnista, ammattilaisemme ovat valmiita tarttumaan haasteisiin. Monipuolisuus on yksi vahvuuksistamme – olemme ketterä toimija muuttuvassa markkinaympäristössä.

Tulosten mittaaminen ja mainonnan analytiikka

Emme jätä mainoskampanjoiden tuloksia sattuman varaan. Käytämme edistyneitä analytiikkatyökaluja seuratessamme kampanjoiden tehokkuutta ja keräämme arvokasta tietoa tulevia projekteja varten. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän sijoituksensa mainontaan tuottaa mitattavia tuloksia.

Asiakaslähtöinen mainostoimisto

Harkonsalo&Vesan tiimi ymmärtää, että parhaat tulokset saavutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kuuntelemme tarkasti asiakkaan tarpeita ja toiveita jotta lopputulos vastaa täysin odotuksia. Asiakaslähtöinen yhteistyö on meille ensisijaisen tärkeää.

Harkonsalo&Vesa ei ole pelkästään mainostoimisto, vaan kumppani, joka haluaa nähdä asiakkaidensa menestyvän!

Harkonsalo&Vesa on täyden palvelun viestintä-, mainos-, ja digitoimisto. Autamme asiakkaitamme menestymään markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Tutustu palveluihimme tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa juuri sinua.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...