Mikko Sillanpää
15.10.2020

H&V Spotlights 43-2020

H&V Vaalikampanja – kuin oma kampanjapäällikkö palveluksessasi!

Ensi kevään vaalit lähestyvät nopeasti, ja jokaisen ehdokkaan on aika miettiä omaa kampanjaansa. Kampanjassa riittää työtä, ja tehokkuutta kampanjan ajankäyttöön saadaan ottamalla ammattilainen apuun – ehdokkaan tai hänen tiiminsä ei kannata tehdä kaikkea itse. Vaalikampanjan viestinnällinen ja mainonnan kokonaisuus on yksi helpoiten ulkoistettavia tehtäviä. Olemme luoneet ehdokkaiden avuksi H&V Maine Vaalikampanja -palvelun, jonka avulla osa kampanjasta voidaan ulkoistaa. Olemme kuin kampanjapäällikkö palveluksessasi.

H&V Vaalikampanja on kattava palvelukokonaisuus vaalikampanjan suunnitteluun, mainontaan ja viestintään. Määrittelemme kampanjasi ydinviestit ja teemme kanssasi toimintasuunnitelman. Vastaamme omien julkaisukanaviesi ylläpidosta ja päivittämisestä toimintasuunnitelman mukaisesti sekä ostetusta mainostilasta. Vaalikampanja-palvelun myötä voit keskittyä tärkeimpään eli äänestäjiesi kohtaamiseen meidän hoitaessamme tukitoimet sovitussa aikataulussa.

Palvelukokonaisuutemme sisältää esimerkiksi seuraavat toimenpiteet (kampanjakohtaisesti muokattavissa):

  • Kampanjan ydinviestien määrittely yhdessä ehdokkaan kanssa.
  • Toimintasuunnitelman laatiminen.
  • Blogialustan luominen tai päivittäminen sisältäen ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen, domainin varaamisen, julkaisujärjestelmän asentamisen, sivujen toteutuksen ja Google Analytics -analytiikkapalvelun käyttööntoton.
  • Kuukausitasolla sisällöntuotanto: 4 blogikirjoitusta ja 16 sosiaalisen median nostoa blogikirjoituksista.
  • Kampanjan aikana: 4 mainoskampanjan (esim. Google, Facebook, YouTube, printtimedia) sisällön suunnittelu ja kampanjan toteutus ja raportointi.

Lataa lisätietoja H&V Maine Vaalikampanja -palvelusta.


Vaalikampanja on vaalikampanjan viestinnällinen peruspalvelu, joka luo vaalikampanjan viestinnällisen perustan ja mainonnan kokonaisuuden vapauttaen ehdokkaan ja vaalitiimin ajan tärkeämpiin tehtäviin.

Vaalikampanja-palvelu on osa H&V Maine -palvelukokonaisuutta.


Seuraa ja käy tykkäämässä meistä Instagramissa, LinkedInissä ja Facebookissa.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...