viestintätoimisto
Mikko Sillanpää
16.10.2018

H&V Spotlights 42-2018

Ymmärtämällä median toimintaa saadaan yrityksen viestit läpi

Miksi viestimme eivät mene mediassa läpi? Mitä ne toimittajat oikein haluavat, miksi ne kirjoittavat juttujaan? Täytyykö toimittajalle aina tarjota pitkä kostea lounas? Entä jos ne kirjoittavat jotain ihan muuta, mitä olen sanonut? Minulla on haastattelu tulossa, miten siihen voi valmistautua ennalta? Voiko meiltä haastatteluun tulla mukaan myös joku muu lisäkseni? Entä jos se toimittaja haluaa ottaa valokuvan?

Yllä esimerkkejä kysymyksistä, joita olemme kuulleet asiakkailtamme vuosien varrella. Yrityksen ylimmälle johdolle onkin usein paikallaan käydä läpi mediakoulutus, sillä sujuva yhteistyö median edustajien kanssa edellyttää ymmärrystä joukkotiedotusvälineiden tavoitteista, toimintatavoista ja merkityksestä.

Vastauksena edellä oleviin ja muihin kysymyksiin olemme luoneet H&V Maine Mediakoulutus -paketin, jossa käydään läpi median toimintatavat ja lähtökohdat, joiden varaan aito yhteistyö median edustajien kanssa rakentuu. Lisäksi valmennamme haastattelutilanteissa toimintaan.


Ylimmälle yritysjohdolle suosittelemme kattavampaa H&V Maine Mediakoulutus -palveluamme. H&V Maine Mediavalmennus on rajatumpi kokonaisuus mediakoulutuksestamme ja suosittelemme sitä erityisesti yrityksen johtaville asiantuntijoille, jotka toimivat median kanssa. H&V Maine Mediakoulutus on osa H&V Maine ja H&V Valmennus -palveluvalikoimaa.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...