H&V Globaali
H&V Team
1.9.2021

H&V Spotlights 36-2021

Pienennä maailmaa kanssamme

Hyvät matkustajat, tervetuloa lennolle GLO-B44-L1. Haluamme toivottaa oikein mukavaa lentomatkaa! 


Maailma on pienentynyt viime vuosien aikana. Nykyään yhteydenpitoa maailman toiselle puolelle pidetään itsestäänselvyytenä – se ei vaadi kuin muutaman klikkauksen älypuhelimella, ja videoyhteys on luotu. Lennot minne tahansa voi varata helposti muutamissa minuuteissa. Mitä eksoottisempia tuotteita on mahdollista tilata oman oven taakse mistä päin maailmaa tahansa.

Kaikki tämä helppous ja joustavuus näkyy myös liike-elämässä. Yhä useampi yritys näkee kasvupotentiaalia ja laajentumismahdollisuuksia sijainneissa, joista kymmenen vuotta sitten ei uskallettu edes haaveilla.

Hyvät matkustajat, turvavyövalo on syttynyt turbulenssin johdosta. Olkaa hyvä ja palatkaa istumapaikallenne.

Kun ajatukset liiketoiminnan laajentamisesta ulkomaille ovat lähteneet lentoon, voi käsitys maailman pienuudesta yhtäkkiä muuttua – miten edetä, keihin ottaa yhteyttä ja millä keinoin liiketoiminta on mitenkään mahdollista saada kannattavaksi toisessa maassa. Millainen toimintakulttuuri ja markkinaympäristö kohdemaassa vallitsee? Miten toteuttaa markkinointi ja viestintä? Entä logistiikka? Millä tavoin asiakaskunta eroaa vai eroaako mitenkään? Yhtäkkiä maailma tuntuukin taas suurelta.

Hyvät matkustajat, henkilökuntamme tarjoilee teille matkan aikana juomia ja pientä syötävää sekä vastailee mahdollisiin kysymyksiinne.

Yllä esitetyn kaltaiset ajatukset ja kysymykset ovat täysin ymmärrettäviä. Niiden ei kuitenkaan suinkaan tarvitse olla esteenä haaveille globaalista liiketoiminnan laajentamisesta, sillä apua ja tukea on saatavilla globaalin liiketoiminnan ensimetreistä lähtien.

Kokeneet asiantuntijamme pienentävät maailman juuri sopivaksi – kansainvälistymiseen kun takuuvarmasti liittyy haasteita, ja se vaatii rohkeutta kohdata myös epävarmuuksia. Asiantuntijamme monelta eri sektorilta ovat kuitenkin jakamassa matkaa kanssasi ja antamassa tukensa, jotta sinä uskallat levittää liiketoimintasi siivet. Me varmistamme kanssasi, että lentomatka on mahdollisimman turvallinen ja viihtyisä ja perille saavutaan luottavaisin mielin.

Hyvät matkustajat, olemme laskeutuneet. Sää kohteessa on aurinkoinen ja lämmin. Kiitos, että valitsitte lentoyhtiömme ja tervetuloa siivillemme myös uudelleen!


H&V Globaali tarjoaa kansainvälistyville yrityksille kokonaisvaltaisen palvelutarjoaman vastaamaan tarpeisiin, joita laajentuminen väistämättä vaatii. Eri alojen asiantuntijat vuosien kokemuksella varmistavat, että kansainvälistyminen sujuu mahdollisimman sujuvasti ja tuloksekkaasti. Seuraa ja käy tykkäämässä meistä Instagramissa, LinkedInissä ja Facebookissa.

H&V Team

Motto:

... Lähetä viesti ......... Soita...