H&V Team
16.8.2021

H&V Spotlights 35-2021

Nordic Entries – ensimmäinen askel kohti kansainvälisyyttä!

Kun jotain osaa erinomaisesti, on usein luonnollista joko etsiä lisää haasteita tai jakaa osaamistaan muille. Me teimme molemmat, ja veimme Oman, Ostetun ja Ansaitun median osaamisemme kaikkiin Pohjoismaihin uudella Nordic Entries -palvelullamme – jotta sinä voit ottaa turvallisen askeleen kohti kansainvälistä liiketoimintaa. 


Emme lähde laajentamaan osaamistamme Pohjoismaihin vain haastaaksemme omaa asiantuntijuuttaamme, vaan haluamme nimenomaan helpottaa laajentumista tavoittelevien yritysten matkaa kohti kansainvälisempää liiketoimintaa. Markkinointi ja viestintä ovat tässäkin tilanteessa avainasemassa. Autamme asiakkaitamme laatimaan toimintasuunnitelman eri Pohjoismaihin, yhteen tai useampaan, sekä tuottamaan materiaalit paikallisten vaatimusten mukaiseksi. Lisäksi pidämme huolta jatkuvasta operatiivisesta työstä ja raportoimme tuloksista asiakkaillemme. Käytännössä tarjoamme Pohjoismaiden markkinointiviestinnän avaimet käteen -palveluna.

Toimimme Pohjoismaissa aivan kuten Suomessakin: Kartoitamme kohderyhmät, laadimme ydinviestit ja laitamme suunnitelman käytäntöön. Kaikki tämä onnistuu saumattomassa yhteistyössä pohjoismaisten kumppaneidemme kanssa, jotka viimeistelevät viestisi haluamallesi yleisölle. Hur fint!

Samalla säästämme myös aikaasi. Sen sijaan, että etsisit jokaisesta Pohjoismaasta oman toimiston, me toimimme kumppanina, joka tavoittaa toimistot puolestasi. Tunnemme naapurimaidemme toimijat vuosien kokemuksella, ja voit luottaa meidän valitsevan vain kumppaneita, joita voisimme käyttää myös oman toimintamme laajentamiseen. Tämä säästää sekä aikaasi että rahaasi, kun etsimisen ja haastattelemisen sijaan otat yhteyttä turvalliseen toimistoon Suomessa. 

Heitämme verkkosi Itämeren alueelle, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin nauttia saaliista. Maistuisiko Norjan lohi, Pohjanmeren Turska vai kotoisa Itämeren silakka? Sinä päätät, ja kun haluat haastaa yritystäsi lisää, olemme valmiit ottamaan askeleen myös globaaleille merille…


Nordic Entries on tehokas palvelukokonaisuus, kun tavoitteena on valloittaa pohjoismaiset markkinat. Me hoidamme puolestasi yhteistyön kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja suunnittelemme kanssasi strategiset toimet, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen – liiketoiminnan kasvattamiseen. Seuraa ja käy tykkäämässä meistä Instagramissa, LinkedInissä ja Facebookissa.

H&V Team

Motto:

... Lähetä viesti ......... Soita...