Mikko Sillanpää
30.8.2018

H&V Spotlights 35-2018

IPRN-verkoston uutisia
IPRN-kokoontuminen Pekingissä

IPRN-verkoston (International Public Relations Network) vuosittainen kokous pidettiin tänä vuonna Pekingissä. Järjestäjänä toimi verkostomme kiinalainen kumppanitoimisto Blue Focus. Kokouksen teemana olivat mm. videoviestintä ja vaikuttajamarkkinointi.

– Keskustelut kiinalaisten kollegoidemme kanssa Kiinan viestintämarkkinan erityispiirteistä ja verkostoituminen auttavat meitä kaikkia toimimaan tehokkaammin kasvavalla Kiinan markkinalla asiakkaidemme eduksi, kertoo IPRN:n toiminnanjohtaja Luis Gonzalez.

Verkoston seuraava kokoontuminen on Euroopan toimistojen tapaaminen marraskuun alussa Luxemburgissa.


IPRN on globaali itsenäisten viestintätoimistojen verkosto. Verkoston kautta viestintätyötä tehdään ketterästi paikallisten asiantuntijoiden kanssa. IPRN-verkosto palvelee asiakkaita kaikilla mantereilla 82 kumppanitoimiston yli 6800 viestinnän asiantuntijan voimin. H&V on ollut verkoston suomalaisjäsenenä jo yli kymmenen vuoden ajan.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...