Mikko Sillanpää
16.8.2021

H&V Spotlights 33-2021

Highway to Sell – on aika painaa kaasua!

Kesän myötä akut on toivottavasti ladattu ja energiaa riittää liiketoiminnan kehittämiseen. On siis oivallinen aika painaa kaasua, siirtyä kiihdytyskaistalle kohti muutosta ja viedä oma liiketoiminta seuraavalle tasolle.


Jos mitään ei muuta mikään ei muutu. Liian helposti tuttu ja turvallinen toimintakonsepti jätetään sellaiseksi. Rutiinit työpaikalla ja toimintatavoissa pysyvät samana erityisesti silloin, jos yrityksellä menee jo ihan kivasti ja arki on tasaista. Usein kasvuun ja kehitykseen olisi kuitenkin potentiaalia, ja muutos toimintatavoissa voisi tuoda uudenlaista energiaa tekemiseen. Muutos kuitenkin vaatii jotain uutta – uudenlaisen ajattelutavan tai päätöksen tehdä asiat toisin.

Uskomme, että jo muutoksen priorisointi ja tahtotila kehittää omaa ja yrityksen toimintaa ohjaavat yritystä uuteen suuntaan. Kun tavoitteille, muutokselle ja näiden saavuttamiseen tarvittavalle strategialle varaa aidosti aikaa, on ne mahdollista saavuttaa. Jos lisäksi oman ajan ja ajattelun priorisoinnin saa sparrausta ja ulkopuolisten asiantuntijoiden tuoreita näkemyksiä, on uusien ideoiden syntyminen ja ajattelutavan muutos lähes varmaa.

Ulkopuolinen ärsyke voikin lopulta olla jopa avaintekijä matkassa muutokseen. Highway to Sell -liikkeenjohdon konsultointipäivä voi toimia tällaisena ulkopuolisena ärsykkeenä ja alkusysäyksenä muutokselle. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa voit rakentaa aidosti toimivan strategian ja selkeät askelmerkit, joiden avulla tunnettuutta rakennetaan pala palalta. Tehokkaan konsultointipäivän aikana saat avuksesi kokeneen myyntivalmentajan Jussi Alamäen sekä H&V:n asiantuntijan, joka keskittyy viestinnän ja markkinoinnin organisointiin. Näin päivästä muodostetaan ainutlaatuinen ja eheä kokonaisuus tehostamaan tunnettuuden ja myynnin kehitystä.

Kiinnitä turvavyösi ja vaihda vaihde suurempaan, sillä nyt on aika painaa kaasua! Asiantuntijoidemme ja aiheen priorisoinnin sekä oikean tahtotilan avulla muutos on mahdollista saavuttaa. Autamme sinua kehittämään omaa tekemistäsi ja nostamaan yrityksesi tunnettuuden uudelle tasolle. Lue lisää!


Highway to SELL on palvelukokonaisuus myynnin, viestinnän ja markkinoinnin yhtenäiseen kehittämiseen. Kokenut myyntivalmentaja Jussi Alamäki vastaa myynnin ja myyntiprosessin hiomisesta tehokkaammaksi ja H&V:n asiantuntija vastaa viestinnän ja markkinoinnin prosessien sekä sisällön ja näkyvyyden uudistamisesta asiakkaamme liiketoimintatavoitteiden mukaiseksi.

Seuraa ja käy tykkäämässä meistä Instagramissa, LinkedInissä ja Facebookissa.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...