H&V Team
10.6.2019

H&V Spotlights 24-2019

Tehosta markkinointiviestintääsi fullboundin avulla

Inbound ja outbound ovat termejä, joihin törmää lähes väistämättä, jos on tekemisissä markkinoinnin ja viestinnän parissa. Usein käsitteet erotetaan toisistaan, mutta se ei kuitenkaan ole järkevää. Kattavampi kokonaisuus saavutetaan, kun inboundista ja outboundista rakennetaan toisiaan täydentävä ja laaja markkinointitoimenpiteiden kokonaisuus.

Inboundin ideana on, että asiakas itse hakeutuu myyjän ja materiaalien luo. Kanavien sisällön on oltava niin laadukasta ja mielenkiintoista, että se itsessään myy tuotteen. Outboundilla puolestaan tarkoitetaan toimintaa, jonka avulla myyjä hakeutuu asiakkaan luo. Outbound voi olla esimerkiksi asiakaskirjeitä tai ostettua mainontaa, joiden avulla ohjataan liikennettä sisältöjen pariin.

Inbound + outbound = fullbound

Parhainkaan sisältö ei tue myyntiä, jos potentiaaliset asiakkaat eivät löydä niiden pariin. On turha jäädä odottelemaan, että asiakas löytää itse materiaalit internetistä, sillä niin tuskin tulee tapahtumaan. Kanavat ovat pirstaloituneita ja valikoimaa on tarjolla niin laajasti, että asiakkaiden ohjaus sivustolle on välttämätöntä. On siis ensisijaisen tärkeää tuoda palvelut asiakkaan tietoon ja luoda kysyntä. Tässä kohtaa kuvaan astuu outbound, jonka avulla asiakkaat ohjataan kanaville.

Fullbound-toimintamallissa yhdistämme inboundin ja outboundin. Näkyvyys varmistaa, että asiakkaat löytävät materiaalit ja toisaalta laadukas sisältö saa potentiaaliset asiakkaat kiinnostumaan yrityksestä. Lopputuloksena syntyy kattava ja eheä markkinointiviestinnän kokonaisuus, jonka osa-alueet tukevat toisiaan ja myyntiä.

H&V DigiEnsin Fullbound käsittää markkinointiviestinnän sisältöjen, kuten esimerkiksi ladattavien oppaiden, suunnittelun ja tuotannon avaimet käteen -periaatteella. Rakennamme esimerkiksi natiivi- tai Google-mainonnan keinoilla näkyvyyden sisällöllesi ja luomme markkinointiautomaation prosessin, jolla saadut kontaktit hoivataan eteenpäin myyntiprosessissasi. H&V DigiEnsin Fullbound on osa H&V DigiEnsin -palvelukokonaisuutta.

Seuraa ja käy tykkäämässä meistä Instagramissa, LinkedInissä ja Facebookissa.

H&V Team

Motto:

... Lähetä viesti ......... Soita...