Media Hacking podcast
Mikko Sillanpää
22.5.2020

H&V Spotlights 21-2020

Ansaittu media – haasteet ja odotukset

H&V:n Media Hacking -podcast sarja käsittelee voittavaa viestintää ja markkinointia — oman, ostetun sekä ansaitun median näkökulmista. Podcastin kolmannessa osassa viestinnän asiantuntijat Mikko Sillanpää ja Marko Alanko käsittelevät ansaittua mediaa.

Mikä on ansaittu media?

Ansaittu media on termi, joka on viestinnän alalla muuttunut paljon. Aikaisemmin sillä viitattiin nimenomaan lehdistöviestintään. Nykyään kyseessä on laajempi ja liukuvampi termi ja esim. blogi tai vaikuttajamediaa voi olla ansaittua mediaa.

Ansaittu media viittaa erilaiseen vertais- tai puskaradioviestintään, siihen, että joku muu todistaa puolestasi, että olet hyvä ja luotettava taho. Kun ulkopuolinen osapuoli, joka ei siitä ota maksua, vie ajamaasi asiaa eteenpäin, on aina kyse ansaitusta mediasta. Esim. erilaiset puheenvuorot tai blogit voivat kuulua tähän luokkaan.

Ansaittu media on kaikkein vaikuttavin, vakuuttavin ja kustannustehokkain tapa viestiä.

Miten ansaittua mediaa kannattaa toteuttaa? Sillanpää ja Alanko ottavat podcastissa siihenkin kantaa ja nostavat esille aiheeseen liittyviä harhaluuloja ja haasteita.


Miksi podcast?

H&V:n Media Hacking -podcast sarjan ajatuksena on esitellä kuulijalle suunnitelmallista ja monikanavaista viestintää oman, ostetun ja ansaitun median muodossa. Jaamme konkreettisia vinkkejä käytännön toimiin sekä analysoimme viestinnän kenttää ja viestintään liittyviä ennakkokäsityksiä ja haasteita.

Sarjan avulla voimme lähestyä asiaa käytännönläheiseesti ja konkreettisesti. Podcast-pohja mahdollistaa luontevan ajatustenvaihdon ja eri näkökulmien esiintuonnin niin, että kuulijakin pääsee helposti hyppäämään mukaan. Lisäksi monille ihmisäänen kuunteleminen on tehokkain tapa vastaanottaa tietoa.

Onko sinulla kysyttävää tai heräsikö mielenkiintosi? Ota rohkeasti yhteyttä!

Kuuntele Media Hacking -podcast sarja nyt:


 

P.S. Kiinnostaisiko sinua podcastin teko? H&V DigiEnsin Podcast on tehokas keino podcastin rakentamiseen avaimet käteen -ratkaisuna.

Harkonsalo&Vesa on uuden ajan viestintätoimisto. Yhdistämme oman, ansaitun ja ostetun median tehokkaaksi liiketoimintaa palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Seuraa ja käy tykkäämässä meistä Instagramissa, LinkedInissä ja Facebookissa.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...