Mikko Sillanpää
18.4.2018

H&V Spotlights 16-2018

Tunnelmia ja hetkiä menestyksekkäästä MyMedia haltuun -seminaarista!

Järjestimme ti 17.4. aamiaisseminaarin, jossa käsiteltiin oman, ostetun sekä ansaitun median hallintaa ja yhdistämistä myyntiin mm. viestinnällisestä näkökulmasta. Tilaisuudessa 30 markkinoinnin, myynnin ja viestinnän ammattilaista kuunteli, vaihtoi aktiivisesti ajatuksia sekä mielipiteitä ajankohtaisen polttavasta aihealueesta.


H&V:n joukkue KIITTÄÄ kaikkia osallistujia ja vierailijapuhujia sekä yllätysartistiesiintyjää. Opimme yhdessä uutta ja saimme positiivista sekä rakentavaa palautetta kokonaisuudesta.

Aamupäivän antina osallistujien salkkuun jäi mm. seuraavia kirkastavia ajatuksia:

  • ”Oli hyvä nähdä ja kuulla konkretiaa, että millaiset some-päivitykset toimii.”
  • ”Nyt aukesi, mistä natiivimainonnassa on kyse.”
  • ”Pitää oikeesti kirkastaa ja jäsentää kokonaistekeminen eri kanavissa…”

Jos yrityksesi/organisaatiosi on kiinnostunut tehostamaan oman, ostetun sekä ansaitun median hallintaa eri työkaluilla ja toimintamalleilla, konsulttimme auttavat sinua saavuttamaan konkreettisia tuloksia osa-alueiden suunnittelussa, toteutuksessa sekä maaliin saattamisessa. 

Kuvagalleriaa seminaariaamusta voit käydä katsomassa täältä!

Harkonsalo&Vesa on uuden ajan viestintätoimisto. Yhdistämme oman, ansaitun ja ostetun median tehokkaaksi liiketoimintaa palvelevaksi kokonaisuudeksi. H&V MyMedia -palvelu on yritysten myynnin, viestinnän ja markkinoinnin yhdistävä kokonaisuus. Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...