Sisältötehdas
Mikko Sillanpää
3.3.2020

H&V Spotlights 10-2020

Teillä on tieto, onko teillä myös sisältö?

Osaako alan asiantuntija viestiä tietonsa myös asiakkaalle tai muulle kohderyhmälle?

Pelkkä osaaminen tai tieto ei riitä, yritystoiminnassa asia on myös saatava muiden tietoisuuteen. Usein haasteeksi muodostuu kuitenkin joko oman sisällöntuotannon käyntiin saaminen tai kriittinen tuloksen tarkastelu.

Haluatko 15 blogikirjoitusta yrityksellesi helposti?

Tarjoamassamme DigiEnsin Sisältötehdas -palvelussa ryhmäydytään yhteisesti sisällöntuotantoon. Kokenut digitaalisen sisällöntuotannon asiantuntijamme valmentaa tiimiäsi sisällöntuotannossa sekä harjoituttaa tekstin arviointia ja muokkausta. Koulutuksella madalletaan sisällöntuotannon kynnystä ja opetetaan arvioimaan tekstin laadukkuutta ja kiinnostavuutta.

Sisältötehtaan avulla oman yrityksenne asiantuntijoiden äänet saadaan kuuluviin ja esim. verkkosivuillenne saadaan osuvaa ja hyvää materiaalia.

Osana valmennusta jokainen osallistuja tuottaa 3 tekstiä, joita arvioidaan ja muokataan asiantuntijan avustuksella. Suosittelemme, että yhteen tehtaaseen osallistuu max. 5 henkilöä, jotta valmennusaikaa olisi riittävästi. Valmennuksen lopuksi yrityksellä on siten 15 valmista sisältöä julkaistavaksi.

Sisältötehtaassa hyödynnetään asiantuntijan opastuksella myös vertaisoppimista ja käydään tekstejä yhdessä läpi. Näin työntekijöilläsi on jatkossakin tiiminsä tuki sisällöntuotannossa.

Tarjoamme Sisältötehdas -valmennusta parhaillaan 2750 eurolla.
Tilaa meiltä valmennus ja anna asiantuntijoidesi loistaa!


Harkonsalo&Vesa on uuden ajan viestintätoimisto. Yhdistämme oman, ansaitun ja ostetun median tehokkaaksi liiketoimintaa palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Seuraa ja käy tykkäämässä meistä Instagramissa, LinkedInissä ja Facebookissa.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...