PALVELUT

H&V PR

H&V BRAND

H&V DIGI

H&V CONSULTING

Google-mainonta palveluna

Harkonsalo&Vesan Google-mainonnan palveluissa yhdistyy strateginen osaaminen ja digitaalinen nerokkuus. Emme ainoastaan hallitse Google-mainonnan koukeroita, vaan takaamme asiakkailleen näkyvyyden, joka johtaa mitattaviin tuloksiin.

Kohdennettu Google-mainonta

Tehokas mainonta vaatii kohdentamista. Analysoivat huolellisesti kohderyhmääsi ja valitsemme strategiset avainsanat, joiden avulla varmistetaan mainontasi näkyvyys oikeille ihmisille. Kohdennetulla mainonnalla varmistetaan, että mainoksesi tavoittavat ne, jotka todella ovat kiinnostuneita tarjoamastasi palvelusta tai tuotteesta.

Huippuluokan hakukoneoptimointi (SEO)

Harkonsalo&Vesa ei tyydy pelkästään maksettuun mainontaan, vaan panostamme myös hakukoneoptimointiin (SEO). Tämä varmistaa sen, että verkkosivustosi näkyy korkeammalla Googlen hakutulossivulla orgaanisesti. Yhdistämällä SEO:n ja maksetun mainonnan voimat, varmistamme laajemman ja pitkäaikaisemman näkyvyyden.

Tiedon ja analytiikan hyödyntäminen

Hyödynnämme Google-mainonnan tehokkaita analytiikkatyökaluja, joiden avulla seuraamme kampanjoiden suorituskykyä tarkasti. Tämä myötä työskentelemme jatkuvasti Google-mainosten optimoinnin kanssa ja varmistamme sen, että jokainen kulutettu euro on tehokkaassa käytössä.

Asiakaslähtöinen Google-mainonnan kumppani

Harkonsalo&Vesa ei näe asiakassuhdetta vain liiketoimintana. Näemme sen kumppanuutena, jossa asiakkaan menestys on myös meidän menestyksemme. Sitoudumme ja toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Emme tyydy pelkästään tuomaan näkyvyyttä Google-mainonnan avulla, vaan tuomme konkreettisia tuloksia liiketoiminnalle.

Harkonsalo&Vesan Google-mainonnan palvelut ovat täynnä strategista älykkyyttä, luovuutta ja analyyttistä tarkkuutta!

Usein kysyttyä palvelustamme:

Millaisten asiakkaiden kanssa olette työskennelleet Google-mainonnan parissa?
Olemme työskennelleet monien erilaisten asiakkaiden kanssa. Tyypillinen asiakkaamme on yrittäjävetoinen pk-yritys, joka tarjoaa palveluja yksityisille tai yrityksille. Google-mainonnan tekeminen tai budjetti ei useinkaan ole sidoksissa yrityksen kokoon tai toimialaan, joten meille on kertynyt kokemusta hyvin erilaisista asiakasyrityksistä ja heidän yleisöistään.

Miten hinnoittelette palvelunne?
Google-mainonta on pitkäjänteistä työtä. Uskomme, että asiakkaamme etua parhaiten palvelee kuukausisopimus, jossa kulut ovat ennakoitavissa. Hintamme ei ole sidoksissa asiakkaan Google-mediabudjettiin ja tämä lisää hinnoittelumme läpinäkyvyyttä – asiakkaamme tietää aina paljonko meidän palvelumme osuus on laskusta. Oma hinnoittelumme riippuu Google-mainonnan projektin laajuudesta, eli esimerkiksi kuinka monta kampanjaa ja/tai mainosta pidetään toiminnassa. Palveluumme sisältyy aina mainosten optimointi, jotta asiakkaamme saa parhaat mahdolliset tulokset Google-mainonnasta.

Millaisia tuloksia voin odottaa yhteistyöstä kanssanne?
Eri asiakkailla on erilaisia tavoitteita. Joskus haetaan näkyvyyttä, toisinaan suoria tilauksia nettikaupasta. Google-mainonta tulee suunnitella näiden liiketoimintatavoitteiden mukaiseksi. Tätä tarjoamme asiakkaillemme: käymme läpi yhdessä Google-mainonnan liiketoimintatavoitteen, ja suunnittelemme yhdessä asiakkaamme kanssa tavoitteen mittaamisen Google-mainonnan osalta. Raportoimme yleensä kuukausittain asiakkaallemme tuloksista ja tavoitteissa pysymisen. Optimoimme mainontaa, jotta yhdessä sovitut tavoitteet saavutetaan. Tämä jatkuva kehittäminen pitää Google-mainonnan tehokkaana ja reaktiokykyisenä liiketoimintaympäristön muutoksessa.

Harkonsalo&Vesa on täyden palvelun viestintä-, mainos-, ja digitoimisto. Autamme asiakkaitamme menestymään markkinoinnin ja viestinnän keinoin. Tutustu palveluihimme tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa juuri sinua.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...