Mikko Sillanpää
30.5.2019

Esittelyssä H&V

Esittelyssä H&V, katso palkittu videomme!

Olemme yli 20 toimintavuotemme aikana keränneet paitsi kokemusta, myös näkemystä tulevaisuudesta.Oman, ansaitun ja ostetun median yhtenäinen johtaminen sekä uudenlainen ketterä toimintatapa ovat siivittäneet toimintamme ripeään kasvuun. Kansainvälisestikin edistykselliset palvelukonseptimme saivat hiljattain tunnustusta johtavalta itsenäisten viestintätoimistojen verkostolta, IPRN:lta, johon kuulumme.

Julkistammekin nyt viime viikolla IPRN-kokouksessa tunnustusta saaneen oman esittelyvideomme!

Haluatko kuulla lisää miten markkinointiviestintä ja myynti yhdistetään liiketoimintaa tukevaksi kokonaisuudeksi? Ota meihin yhteyttä!

H&V Maine Maineluotain on usein alkupiste tuloksellisen viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen. Maineluotain-tutkimuksen jälkeen edetään usein kokonaisvaltaiseen H&V MyMedia-toimintamalliin, jossa kirkastetaan ydinviesti ja hallitaan oma, ostettu ja ansaittu media monikanavaisessa maailmassa Suomessa ja kansainvälisesti. Tarjoamme käyttöösi konkreettiset työkalut ja toimintamallin.

Seuraa ja käy tykkäämässä meistä Instagramissa, LinkedInissä ja Facebookissa.

Mikko Sillanpää

CEO - markkinointiviestinnän asiantuntija

Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikko on kokenut ammattilainen erikoisalueinaan kriisiviestintä ja kansainvälinen markkinointiviestintä.

Motto: Aut viam veniam aut faciam!

... Lähetä viesti ......... Soita...