Rekry

Hae meille töihin:Haemme kasvavaan joukkoomme new business -orientoitunutta uuden ajan markkinointiviestinnän konsulttia.

Ura- ja koulutushistoriasi eivät ole se tärkein asia meille. Voit olla esimerkiksi kasvuhakkeri, inbound-ammattilainen, someguru tai viestinnän moniottelija. Sinulla voi olla tutkinto markkinoinnista, viestinnästä, humanistiselta alalta, kaupalliselta alalta, yhteiskuntatieteistä tai vaikkapa antropologiasta.

Olennaista meille on, että olet:

 • New business -painottunut, eli kykenet ja haluat hakea omat asiakkaasi.
 • Uutta kehittävä, eli kykenet sekä luomaan uusia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin kuin myös meille uusia palvelukonsepteja myytäväksi.
 • Utelias, avoin ja oppimiseen suuntautunut.
 • Olet ammattilainen, eli asiakkaat luottavat sinuun ja kykyysi ratkaista heidän tarpeensa.
 • Vahva asiantuntija useammalla kuin yhdellä markkinointiviestinnän osa-alueella.
 • Hyvä esiintyjä esimerkiksi erilaisissa tilaisuuksissa ja videoilla.

Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen: mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi otsikolla ”Uuden ajan markkinointiviestinnän konsultti”.

Kerro hakemuksessa osaamisestasi markkinointiviestinnän eri osa-alueilla. Kerro myös kokemuksestasi asiakashankinnasta ja määrittele itsellesi realistinen myyntitavoite esimerkiksi 12 kuukauden jaksolle. Liitä mukaan lyhyt CV ja alustava palkkatoive. Teemme päätöksiä marraskuun alussa, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja: Mikko Sillanpää, mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi, 050 – 331 5279Haemme kasvavaan joukkoomme sisällöntuotantoon orientoitunutta uuden ajan markkinointiviestinnän juniorikonsulttia.

Ura- ja koulutushistoriasi eivät ole se tärkein asia meille. Voit olla esimerkiksi kasvuhakkeri, inbound-ammattilainen, someguru, tubettaja tai viestinnän moniottelija. Sinulla voi olla tutkinto markkinoinnista, viestinnästä, humanistiselta alalta, kaupalliselta alalta, yhteiskuntatieteistä tai vaikkapa semiotiikasta.

Olennaista meille on, että olet:

 • Asiantuntija markkinointiviestinnässä ja sisällöntuotanto on intohimosi.
 • 
Hyvä esiintyjä esimerkiksi erilaisissa tilaisuuksissa ja videoilla.
 • Utelias, avoin ja oppimiseen suuntautunut.
 • New business -painottunut, eli kiinnostunut osallistumaan asiakashankintaan ja kehittymään siinä.

Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen: mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi otsikolla ”Markkinointiviestinnän juniorikonsultti”.

Kerro hakemuksessa osaamisestasi. Liitä mukaan lyhyt CV ja alustava palkkatoive. Esittelyvideo lasketaan eduksesi. Teemme päätöksiä marraskuun alussa, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja: Mikko Sillanpää, mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi, 050 – 331 5279.Haemme kasvavaan joukkoomme sisällöntuotantoon orientoitunutta viestintäharjoittelijaa.

Ura- ja koulutushistoriasi eivät ole se tärkein asia meille. Voit olla erikoistunut esimerkiksi kasvuhakkerointiin, inboundiin, someen, tai yleisesti markkinointiviestintään.

Olennaista meille on, että:

 • Monikanavainen sisällöntuotanto on intohimosi.
 • Olet utelias, avoin ja oppimiseen suuntautunut.
 • Olet new business -painottunut, eli kiinnostunut osallistumaan asiakashankintaan ja kehittymään siinä.

Lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen: mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi otsikolla ”Viestintäharjoittelija”.

Kerro hakemuksessa osaamisestasi. Liitä mukaan lyhyt CV ja alustava palkkatoive. Esittelyvideo lasketaan eduksesi. Teemme päätöksiä marraskuun alussa, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja: Mikko Sillanpää, mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi, 050 – 331 5279.

Tietoja kirjoittajasta
Mikko Sillanpää
Toimitusjohtaja
050 - 331 5279
mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi
Mikko on kokenut viestintäkonsultti. Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikon motto on: "Viam aut inveniam aut faciam!"

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

 020 - 741 6940

Köydenpunojankatu 7 A 1, 00180 Helsinki

info@harkonsalovesa.fi

www.harkonsalovesa.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

Operaattori:

Y-tunnus:

003709970222

Maventa (003721291126)

0997022-2