H&V blogi

Viestintäaarre – oletko ratkaissut arvoituksen?


Olemme julkaisseet jo jonkin aikaa viestintäaarteita – pieniä suuria vinkkejä sisällön ja näkyvyyden luomiseen yrityksellesi. Toivomme, että niistä on ollut hyötyä. Eikä tässä vielä kaikki, sillä olet jo saattanut voittaa… eiku, hetkinen… siis… Pienistä puroista kasvaa suuri joki, sanotaan. Ehkä viestintäaarteidenkin kanssa pätee sama – ne ovat yhdessä jotakin enemmän? Jos olet jo ratkaissut arvoituksen, kannattaa lunastaa palkinto ohjeiden mukaan. Enempää emme sano. Paitsi, että vain viisaimmat ja rohkeimmat voivat voittaa.


Käy siis tutkimaan Viestintäaarteita, löydät ne kaikki esimerkiksi LinkedIn-kanavaltamme. Onnea matkaan!

Kasvata myyntiäsi suositun MyMedian avulla! H&V:n tarjoama kokonaisvaltainen MyMedia-konsepti on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat kirkastaa oman, ostetun ja ansaitun median hallintaa monikanavaisessa maailmassa. MyMedia kasvattaa yrityksen tunnettuutta ja myyntiä yhdistämällä eri osa-alueet yhdeksi mediaksi. Tarjoamme käyttöösi konkreettiset työkalut ja toimintamallin.

Seuraa ja käy tykkäämässä meistä Instagramissa, LinkedInissä ja Facebookissa.

Tietoja kirjoittajasta
Mikko Sillanpää
Toimitusjohtaja
050 - 331 5279
mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi
Mikko on kokenut viestintäkonsultti. Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikon motto on: "Viam aut inveniam aut faciam!"

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

 020 - 741 6940

Köydenpunojankatu 7 A 1, 00180 Helsinki

info@harkonsalovesa.fi

www.harkonsalovesa.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

Operaattori:

Y-tunnus:

003709970222

Maventa (003721291126)

0997022-2