H&V blogi

Roast webinaari 11.2. klo 9–10

Tuoko verkkosivusi ja viestintäsi tuloksia?

Meiltä on kovasti toivottu seuraavaa Roast webinaaria ja nyt on taas sen aika!

Loyalisticin, H&Vn ja Cuution yhteinen Roast webinaari on täällä taas 11.2. klo 9.

Menestyneessä Roast webinaari -sarjassa kovan tason ammattilaiset pureutuvat yrityksen viestinnän haasteisiin ja antavat kuumottavia näkemyksiä markkinointiviestintään ja verkkopresenssiin.

Roastissa arvioidaan vapaaehtoisen yrityksen verkkopresenssin tuloksellisuutta ja annetaan vinkkejä, joilla verkkosivujen, tekstien ja koko verkkopresenssin toimivuutta voidaan parantaa helpoilla muutoksilla. Pääteemoihin kuuluvat mm. ydinviestin iskevyys, narratiivin toimivuus, yrityksen löydettävyys sekä verkkosivujen toimivuus kokonaisuutena.

Tule kuulemaan asiantuntijan kuumottavia näkemyksiä, mukana on:

  • Loyalisticin Antti Pietilä, joka arvioi verkkosivun toimivuutta uusasiakashankinnan näkökulmasta ja yrityksen yleistä verkkopresenssiä
  • H&V:n Mikko Sillanpää, joka kommentoi markkinointiviestinnän monikanavaista kokonaisuutta, ydinviestien iskevyyttä sekä narratiivin toimivuutta
  • Cuution Jarno Wuorisalo, joka tarkastelee kriittisesti yrityksen löydettävyyttä ja kilpailutilannetta Googlessa

Voit ilmoittaa yrityksesi roastattavaksi tai tulla kuulemaan kuinka yrityksen viestinnän ja verkkopresenssin toimivuutta arvioidaan ja kehitetään.

Webinaari on maksuton. 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan webinaarin yleisöön tästä.

Jos haluat ilmoittaa yrityksesi roastattavaksi, ota yhteyttä Antti.Pietila@loyalistic.com. Roastattavat yritykset saavat ilmaisen asiantuntija-arvion.

Tietoja kirjoittajasta
Urte Kiaupa
Juniorikonsultti
045 – 747 7034
urte.kiaupa@harkonsalovesa.fi
Urte Kiaupa on digitaaliseen viestintään paneutunut monitaituri. Urten vahvuuksiin kuuluu kyky tarttua laajasti uusiin asioihin ja omaksua ne nopeasti. Erityisenä mielenkiinnon kohteena hänellä on hakukoneoptimointi.

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

 020 - 741 6940

Köydenpunojankatu 7 A 1, 00180 Helsinki

info@harkonsalovesa.fi

www.harkonsalovesa.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

Operaattori:

Y-tunnus:

003709970222

Maventa (003721291126)

0997022-2