H&V blogi

H&V tarjoaa nyt myös tehokkaan ja kattavan palvelun sosiaalisen median kanavien käyttöönottoon!

Onko sinulla jo ydinviestiä, mutta kanavat ja tavat, joilla niissä esiintyä on hukassa?

H&V DigiEnsin SomeAuki -palvelulla saat käyttöösi toimivat somekanavat brändisi mukaisine profiileineen ja välineen niiden tehokkaaseen hallintaan.

Enää ei tarvitse tuskailla sitä, missä kanavassa kohderyhmäsi liikkuvat, millainen ilme on ajankohtainen ja organisaatiollesi sopiva tai miten sopivaa sisältöä voi automatisoida. Päätämme kanssasi sopivat kanavat, joissa löydät yleisösi, rakennamme yhdessä someprofiilit valmiiksi sekä otamme käyttöön markkinoinnin automaation työkalun, jolla mahdollistuu kanavien keskittäminen yhteen paikkaan ja postauksien ajastaminen ennakkoon.

H&V DigiEnsin SomeAuki -palvelu mahdollistaa ajankohtaisena ja näkyvänä olemisen luomalla kantavan ja laadukkaan pohjan jatkoviestinnälle.

Lue lisää tästä

Tietoja kirjoittajasta
Mikko Sillanpää
Toimitusjohtaja
050 - 331 5279
mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi
Mikko on kokenut viestintäkonsultti. Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikon motto on: "Viam aut inveniam aut faciam!"

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

 020 - 741 6940

Köydenpunojankatu 7 A 1, 00180 Helsinki

info@harkonsalovesa.fi

www.harkonsalovesa.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

Operaattori:

Y-tunnus:

003709970222

Maventa (003721291126)

0997022-2