H&V blogi

H&V palkittiin kansainvälisen IPRN-verkoston kokouksessa Varsovassa
H&V on mukana kansainvälissä itsenäisten viestintätoimistojen verkostossa, IPRN:ssä (International Public Relations Network). Verkoston vuosikokous järjestettiin tänä vuonna Varsovassa ja isäntänämme toimi Public Dialog -toimisto. Vuosikokouksen yhteydessä palkittiin myös vuoden parhaita projekteja. H&V sai tunnustuksen kolmessa kategoriassa: Vuoden asiakasprojekti, vuoden asiakasvideo ja vuoden toimistovideo.

Varsovan kokouksen teemana oli markkinointiviestinnän murros, uudet palvelumallit sekä muuttuva mediakenttä. Totesimme workshopeissa ja yhteisissä keskusteluissa, että muutos on globaali, vaikka paikallisia eroja on. Viikon aikana paikalla oli yli 30 toimiston edustajia kaikkialta maailmasta.

H&V:lle tunnustus kolmessa kategoriassa

Gaalaillallisen yhteydessä palkittiin myös vuoden parhaat projektit. H&V:n oma esittelyvideo, asiakkaallemme Connected Finlandille tuottamamme video sekä Fluent Progressille toteuttamamme monikanavainen kampanja palkittiin vuoden parhaimmistona.

–Tämä on hieno tunnustus tiimimme työstä asiakkaidemme eteen, sanoo toimitusjohtaja Mikko Sillanpää.

–Iloitsemme asiakkaiden kanssa saadusta tunnustuksesta. Kansainvälisellä kentällä kilpailu on kovaa. Uudet innovatiiviset palvelukonseptimme ja niiden tuomat tulokset kantoivat hedelmää täällä Varsovassakin, H&V:n asiakasjohtaja Marko Alanko kommentoi tuloksia.Fluent Progressin tiimi vastaanottaa kunniakirjan H&V:n Marko Alangolta. Kuvassa vasemmalta oikealle
Antti Järvi, Anne Muhonen, Fanny Hagan, Marjo Danielsson ja Marko Alanko.Seuraa ja käy tykkäämässä meistä Instagramissa, LinkedInissä ja Facebookissa.

Tietoja kirjoittajasta
Mikko Sillanpää
Toimitusjohtaja
050 - 331 5279
mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi
Mikko on kokenut viestintäkonsultti. Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikon motto on: "Viam aut inveniam aut faciam!"

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

 020 - 741 6940

Köydenpunojankatu 7 A 1, 00180 Helsinki

info@harkonsalovesa.fi

www.harkonsalovesa.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

Operaattori:

Y-tunnus:

003709970222

Maventa (003721291126)

0997022-2