H&V blogi

Luova asiantuntijakirjoittaminen, eli miten asiantuntijat saadaan tuottamaan sisältöä?Asiantuntijoiden täytyy tuottaa yhä enemmän markkinointiviestinnän materiaaleja ja asiantuntijatyön yleistyessä tarve kasvaa. Ongelman ytimenä on, että asiantuntijan tekemästä työstä ei voi tuottaa kunnollista materiaalia ilman asiaosaamista (jota ulkopuolisella kirjoittajalla ei ole) ja toisaalta asiantuntijateksteiltä edellytetään yhä korkeampaa tasoa niin kirjallisina tuotoksina kuin markkinointiviestinnän kannalta.

Sujuvan tekstin tuottaminen vaatii muutakin kuin oikeakielisyyttä: tarvitaan ketteryyttä sanankäytössä, kykyä tiivistää sanottavansa vaikkapa twiitin mittaan sekä kykyä ilmaista monimutkaisia asioita kansantajuisesti. Nämä eivät ole pieniä haasteita, etenkin kun asiantuntijalla on usein riittävästi laskutettavaa asiakastyötäkin täyttämässä työpäivän tunteja.

Kaikki eivät voi olla kirjallisia mestareita, mutta toisaalta liike-elämässä tätä ei vaaditakaan. Olennaista on osata tuottaa sujuvaa tekstiä, joka täyttää laatukriteerit niin kirjallisella tasolla kuin esimerkiksi markkinointiviestinnän vaatimusten kannalta (esimerkiksi Google-optimointi).

Ratkaisuna ongelmaan olemme H&V:llä koonneet Luova asiantuntijakirjoittaminen -kokonaisuuden: asiantuntijakirjoittamisen työpajassa valmennamme ammattilaiset tuottamaan ammattilaistason tekstiä.

Lue lisää Luova asiantuntijakirjoittaminen -koulutuksestamme!

H&V Luova asiantuntijakirjoittaminen koulutus on koko päivän kestävä työpaja asiantuntijakirjoittamista. H&V Luova asiantuntijakirjoittaminen valmennus on osa H&V Valmennus -palveluvalikoimaa.
Tietoja kirjoittajasta
Mikko Sillanpää
Toimitusjohtaja
050 - 331 5279
mikko.sillanpaa@harkonsalovesa.fi
Mikko on kokenut viestintäkonsultti. Antiikin kulttuurihistoria ja retoriikan teoria yhdessä yli 20-vuotisen markkinoinnin ja viestinnän kokemuksen kanssa antaa erinomaisen pohjan tutkia, analysoida ja ratkaista käytännön tasolla viestinnän ja markkinoinnin haasteita. Mikon motto on: "Viam aut inveniam aut faciam!"

Harkonsalo & Vesa Public Relations Oy

 020 - 741 6940

Köydenpunojankatu 7 A 1, 00180 Helsinki

info@harkonsalovesa.fi

www.harkonsalovesa.fi

Laskutustiedot

Verkkolaskuosoite:

Operaattori:

Y-tunnus:

003709970222

Maventa (003721291126)

0997022-2